Спечелете 20 броя стенни шахове от Amstel


Краен срок - 28 февруари 2017

Наздраве за времето, което не можем да спрем. За дъъъъългите разговори. За „още една бира“.
За Time Well Spent.

Amstel знае, че за теб са по-важни истинските моменти споделени с приятели, а не победата на всяка цена.

Затова ти дава шанс да спечелиш стенен шах, с който да да сложиш край на скуката.
ТИ СИ НА ХОД.

Участвай в играта на Amstel с награда стенен шах.
Победителите ще спечелят ръчно изработен комплект за шах - дъска и фигурки.
Дъската за игра е направена от буково дърво, с приблизителни размери на две стандартни полета за шах.

Фигурите са дървени, лимитирана серия, изработени специално за Amstel.

Достатъчно е да се регистрираш, за да спечелиш.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците, са 20 броя стенни шахове.

Участието в Играта е индивидуално, не е обвързано с покупка на продукти на Организатора и всеки участник може да участва само един път в Играта.

Валидна регистрация е тази, в която са въведени три имена, телефонен номер и e-mail.

На 01.03.2017 г. чрез жребий в присъствието на Нотариус, представители на Организатора и на Агенцията ще изтеглят имената на участниците, които печелят наградите по т.10 и на 5 броя резервни печеливши.

 Един участник в Играта не може да спечели повече от една награда.

Имената на спечелилите участници и на резервните печеливши ще бъдат публикувани в https://www.facebook.com/amstelbg и https://www.amstel.bg на 02.03.2017 г.

Всеки изтеглен в жребия, ще бъде уведомен, че печели награда Стенен шах, посредством съобщение, изпратено от Организатора, на e-mail адреса, с който се е регистрирал в играта.

В срок до 10 (десет) работни дни от датата на публикуване на имената по т.13.3, спечелилите участници и резервните печеливши трябва да се свържат с Организатора по един от двата начина:

1. Изпратят лично съобщение на https://www.facebook.com/amstelbg , в което да посочат трите си имена, дата и година на раждане, телефон за връзка и точен адрес.

2. Изпратят отговор на e-mail съобщението от Организатора, в което да посочат трите си имена, дата и година на раждане, телефон за връзка и точен адрес.

В срок до 5 (пет) работни дни от получаване на съобщението по т.14 Агенцията ще се свърже със спечелилите участници с цел уточняване на датата и начина на получаване на наградите.

Спечелилите участници получават наградите си чрез куриерска фирма на посочените от тях адреси най-късно до 3 (три) седмици след уточняване на датата и начина на получаване на наградите. Куриерските разходи са за сметка на Организатора.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара