Спечелете 10 подаръчни пакета от Мтел за Свети Валентин


Краен срок - 14 февруари 2017

Всички участници приемат, че са прочели внимателно и напълно разбират настоящите Правила, които са публикувани на уебсайта на Кампанията на интернет страницата на дружеството. Приемането се извършва чрез извършване на регистрация по един от следните начини: изпращане на SMS с текст START или кратък код (ключова дума) за поръчка на мелодията до кратък номер 1888 (безплатно), обаждане до 1888 и следване на инструкциите за регистрация или осъществяване на достъп до musicall.mtel.bg и следване на инструкциите за регистрация (в случай че бъде изпратен празен SMS или SMS с грешно съдържание, участникът ще получи автоматичен отговор, че трябва да изпрати START за активиране на услугата или ключова дума за закупуване на мелодия (пр. R1,R2,R3) и се съгласяват:
1 Да получават SMS съобщения от Мобилтел, свързани с Кампанията.

Участие могат да вземат:
1 Физически лица навършили 14-години - клиенти на Мобилтел, регистрирани за услугата, които са изтеглили най-малко една мелодия (RBT) по време на периода на Кампанията, с изключение на тези, посочени в член 6.2 по-долу.
2 Юридически лица - клиенти на Мобилтел, регистрирани за услугата, които са изтеглили най-малко една мелодия (RBT) през периода на Кампанията. Само представител, който е оторизиран да подписва от името на юридическото лице, ще има право да получи наградата.
3 Ако победителят е под 18 години на датата на доставка на наградата, трябва да се яви законен представител на победителя за получаване на наградата с документ за самоличност и документ, доказващ, че той/тя е законният представител.

Всеки участник може да се откаже от Кампанията и да спре да получава информация за нея като изпрати SMS с ключова дума “IZKL” безплатно до

Ако впоследствие участникът изпрати нов SMS, със съдържанието по т. 5.1. на кратък номер 1888, той/тя отново ще се счита за участник в Кампанията и ще започне отново да получава съобщения, свързани с нея.

Ако промоционалната Кампания бъде прекратена, Мобилтел ще публикува съобщение относно прекратяването на официалната страница на Мобилтел Musicall (https://musicall.mtel.bg).

За да участват в Кампанията, абонатите на Мобилтел трябва да свалят поне един ринг-бек тон (RBT):
• Като изпратят SMS на 1888 с Ключова дума в зависимост от избрания от клиента ринг-бек тон (RBT) - напр. R1, R2, R3;
• Чрез обаждане на 1888 като следват инструкциите за сваляне на ринг-бек тон (RBT);
• Чрез достъп до https://musicall.mtel.bg като следват инструкциите за сваляне на ринг-бек тон (RBT);

Всеки SMS, изпратен до Кратък номер 1888, е безплатен. SMS с ключова дума START активира услугата и е без заплащане. SMS с определени ключови думи (пр. R1,R2, R3) са също безплатни, но чрез тези SMS се генерира заплащане на месечен абонамент за RBT.

За да участват в Кампанията, клиентите на Мобилтел трябва да свалят поне един ринг-бек тон (RBT). Всяко сваляне на ринг-бек тон (RBT) се счита за едно участие в Кампанията (тоест, ако абонатът свали два ринг-бек тона, той има право да спечели награда с 2 участия).

Всеки участник в промоционалната Кампания ще се идентифицира чрез абонатния си номер (MSISDN).

Отчитането на участието в Кампанията на всеки участник за целия период на промоционалната Кампания ще започне в 00:00:00 часа на първия ден от промоционалната Кампания и ще приключи в 23:59:59 часа на последния ден от промоционалната Кампания.

Награди: подаръчен пакет от Кампанията „Св. Валентин с Musicall“ - 10 печеливши за периода на промоционалната Кампания. Подаръчният пакет включва:
* компилация от 3 CD-та с класически любовни песни и балади;
* CD с най-великите рок балади;
* пакет белгийски шоколадови бонбони;
* плюшено мече;
Общо 10 награди ще бъдат раздадени по време на промоционалната Кампания.

На 15 февруари (сряда) – ще се проведе тегленето на награди и ще се определят десет (10) победители и петнадесет (15) подгласници.

Всички участници, които са свалили поне един (1) ринг-бек тон (RBT) от 00:00:00 на 1 февруари до 23:59:59 на 14 февруари имат право да участват в тегленето на наградите.

Мобилтел или С.Р.И. ще се свържат с всички печеливши чрез телефонно обаждане до техния MSISDN номер, използван за участие в Кампанията в рамките на 5 календарни дни, считано от датата на тегленето.

Наградите ще бъдат получавани, съответно доставени в рамките на 10 (десет) работни дни, считано от деня, в който е осъществен контакт с печелившия.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара