Спечелете матрак Ти Амо по Ваш размер


Краен срок - 14 февруари 2017

Нека започнем годината с добро настроение!

Включете се в томболата за периода от 14.01.2017 г. до 14.02.2017 г. и ще имате възможност да се докоснете до природата.

Матраци Белла Нотте Ви дават възможност да спечелите прекрасен ПОДАРЪК 💤 матрак Ти Амо по Ваш размер https://goo.gl/C6Wu2z

Как да участваш:
✅ Харесай страницата ни
✅ Сподели поста на играта
✅ Отговори на въпроса: Кой модел от серията ДУХЪТ НА ПРИРОДАТА Ви харесва? https://goo.gl/d20KtZ На 15.02.2017 г. безпристрастна комисия от представители на Глоуб Индъстрис ЕООД ще избере победителя!

Участието в ТОМБОЛАТА не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от Организатора. ТОМБОЛАТА се организира и провежда само на територията на Република България и е отворен за участие на всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на Глоуб Индъстрис ЕООД и членовете на техните семействата.

На 15.02.2017 на официалната страница на матраци БЕЛЛАНОТТЕ във Фейсбук ще бъде обявен победителят.


Веднага след завършване на т.5.1., печелившият участник ще получи известие с лично съобщение, че са спечелил.

Победителя ще трябва да пусне в съобщение телефон и адрес за доставка, както и желаният размер на продукта.

Победителя дава право на ОРГАНИЗАТОРА да използва с рекламна цел в каталози и/или други рекламни материали и кампании снимки с наградата и коментари.

Изпълнявайки условията за участие в ТОМБОЛАТА, комисия от представители на Глоуб Индъстрис ЕООД, в качеството си на производител, ще избере победител на случаен принцип.
Наградата за потребителя ще бъде: Матрак Ti Amo, с размер по избор https://goo.gl/C6Wu2z

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара