Спечелете любовно колие от FREYWILLE


Краен срок - 14 февруари 2017

Открий най-бързо двойките карти и спечели награди

От днес до 14 февруари 2017 г. в играта на tialoto.bg и FREYWILLE ще можете да проверите бързината и находчивостта си като откриете за възможно най-кратко време двойките карти.

Награда: 1 х колие от FREYWILLE:

След като отворите всички двойки карти имате две опции – да се пробвате отново за по-кратко време или да регистрирате резултата си, като натиснете бутона "Запиши резултат".

Записването става с попълване на кратка регистрационна форма.

След като се регистрирате, резултатът ви веднага се показва в колона „Временно класиране“.

Няма ограничения в броя на участията на всеки един участник. Ако не харесвате резултата си и смятате, че може да се справите по-добре, опитайте отново и се запишете пак!

На 15 февруари 2017 г. ще изтеглим на томболен принцип печелившия в играта на tialoto.bg и FREYWILLE. Резултатът ще бъде публикуван в tialoto.bg и Facebook страницата на сайта.

Късметлията ще бъде уведомен по е-mail и телефон, които е подал при регистрацията си за играта. Ако не успеем да установим контакт с печелившия в рамките на 5 дни след официалното му обявяване на сайта или той не потърси наградата си, след като е получил e-mail, tialoto.bg си запазва правото да изтегли друг печеливш според описаните по-горе условия.

Служители на ИНВЕСТОР.БГ и FREYWILLE, както и техни роднини нямат право да участват за наградния фонд.

Tialoto.bg си запазва правото да прави промени в условията на играта по всяко време.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара