Спечелете кемпер Masis MSC на стойност 46 000 лв.


Краен срок - 30 юни 2017

Притежаването на Кемпер е едно Върховно Удоволствие.

Да прекараш незабравими Почивки с най-близките си хора където поискаш.

Без резервации и загуба на време, Днес си на Море утре на Планина.

ВЗЕМИ ТЕНИСКА И СПЕЧЕЛИ КЕМПЕР MASIS MSC

“МАСИС ТРЕЙД” ЕООД е щастлив да обяви началото на Купи и Спечели Кемпер

"MASIS ТЕНИСКА" е изработен от висококачествен 100% памук в два цвята (бяло и черно) с ограничено количество от 4000 бр.

Стойността на Кемпера е 46 000 лв., а може да е Ваш срещу Една "MASIS ТЕНИСКА".

НАГРАДА

ЛУКСОЗЕН КЕМПЕР “MASIS MSC”, който ще бъде специално произведен за Победителя и оборудван с: Предни ротиращи седалки,  Абсолютно нови мебели, Голяма маса за 4 човека, Задна седалка с 2 места, Кухненски кът с газов котлон и мивка Thetford със стъклен капак, Хладилник с фризер Thetford работещ на Газ/12/220v., Баня и тоалетна Thetford, Газов бойлер, Отоплителна газова печка Truma, Озвучителна система Pioneer, Декоративно LED осветление, Контрол панел, Резервоари за чиста и мръсна вода, Тягов акумулатор, Инвертор 12/220v. Голямо легло, Малко легло. На победителя ще му бъде дадена възможност да избира: Цветовете на мебелите, Цветовете и материалите (дамаска, еко кожа) на меката мебел. Автомобилната база, с която ще се оборудва кемперът е: Fiat Ducato, Peugeot Boxer или Citroen Jumper, произведена между 2009 и 2012 г.

Тегленето на печелившия ще се проведе на 31 Март 2017 г., от 10:00 часа, в присъствието на Нотариус, чрез специална софтуерна програма. Победителят ще бъде обявен в сайта на организатора www.masismobile.eu и в страницата на организатора в социалната мрежа Facebook. Организаторът си запазва правото да удължи срока на провеждане на играта до изчерпване на количества тениски „MASIS ТЕНИСКА”, чийто брой е 4000. В случай, че периодът на играта бъде удължен след 30.03.2017 г., Организаторът ще съобщи на уеб страницата си www.masismobile.eu новата дата, на която ще бъде извършено тегленето на печелившия.

В играта могат да вземат участие всички пълнолетни лица, които са направили поръчка на тениска „MASIS ТЕНИСКА” чрез онлайн платформата на уеб страницата на организатора www.masismobile.eu , автоматично участва в Томболата за спечелване на ЛУКСОЗЕН КЕМПЕР “MASIS MSC”. В Томболата не могат да участват лицата участващи в разработването и управлението на томболата, както и членове на семействата им и приятели. В случай, че Организаторът открие нередовен участник, то той има право да не го допусне до участие при тегленето на наградата.

Наградата се получава само и единствено лично от Печелившия.

В рамките на 15 календарни дни от изтеглянето на Печелившия, същият се задължава да посети офиса на Организатора на адрес в гр. Варна, ул. „Петко Стайнов” 12, където ще бъдат обсъдени последващите детайли по получаването на наградата. Организаторът си запазва правото, в случай, че Печелившият не се яви в офиса на организатора за уреждане на допълнителните въпроси по получаването на награда, в посочения срок, да не връчва съответната награда. Печелившият, може да получи наградата си след уреждането на всички административни въпроси в това число сключване на договор с нотариална заверка на подписите за прехвърляне на собствеността върху наградата. Всички нотариални такси се плащат от Организатора.

Доставката на "MASIS ТЕНИСКА" се извършва чрез куриерска фирма Еконт с наложен платеж за сметка на купувача на посочения от него адрес или офис на куриера, като купувачът се задължава коректно да заплати и да получи продукта. Всеки участник е длъжен да запази "MASIS ТЕНИСКА" до тегленето на томболата.

Организаторът се задължават да уведоми печелившия чрез телефонно обаждане на номера, който участникът е заявил при покупка на тениската. Организаторът на играта не носи отговорност за погрешно заявена информация от участниците.  Ако в рамките на 5 минути от изтеглянето на печелившия, Организаторът не успее да се свърже с него, се извършва ново теглене.

Участник в играта, спечелил Наградата, съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с паричната й равностойност.

Организаторът определят всички характеристики на превозното средство. Наградата се присъжда "както е", без обезпечение или гаранция, директни или косвени, изрична или подразбираща се.

Всички разходи свързани с участието на Участника в играта, като достъп до Интернет мрежата, посещаването му във Варна, разходи свързани с приемане или употреба на наградата, заплащане на данъци за наградата, регистрация и застраховка на наградата, са за сметка на Печелившия.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара