Спечелете кафемашина, кухненски робот, пасатор и сандвичмейкър


Краен срок - 3 март 2017

Нова Година - Нов Подарък! Включете се в играта на #Elite и #FirstAustria и спечелете мечтания подарък!

Началото на годината е идеалното време за нещо ново. Споделете без кои уреди на Elite и First Austria не минава ежеднeвието на вас и вашето семейство ИЛИ с кои наши уреди бихте желали да се сдобиете през новата година?

Споделяйте снимките си под поста или напишете своя коментар под него и 4 от вас ще се радват на още по-уютен дом през 2017-та година!

Общият брой на наградите е 4: 
САНДВИЧМЕЙКЪР ELITE -   https://goo.gl/PLuw6w
КУХНЕНСКИ РОБОТ FIRST AUSTRIA -   https://goo.gl/CXinqg 
ПАСАТОР FIRST AUSTRIA -  https://goo.gl/hcgVhR
КАФЕМАШИНА FIRST AUSTRIA -   https://goo.gl/F7pVmu 

Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участвали за периода на играта.

За да участват в играта е необходимо желаещите да споделят своята снимка под поста или да напишат коментар си под него. Наградите ще бъдат разпределени на случаен принцип сред всички участници оставили коментар под публикацията или изпратили своята снимка на продукта на лично съобщение (които ще бъдат публикувани в отделен албум). Всеки участник може да спечели само една награда. Имената на печелившите ще бъдат обявени на страницата на Организатора. Всички спечелили трябва да се свържат с организатора на лични съобщения. Печелившите ще бъдат обявени на 14.02.2017 г. и на 03.03.2017 г. на страницата във Facebook.

Печелившите ще бъдат 4-ма и ще бъдат обявени на 2 пъти. Всички спечелили трябва да се свържат с организатора на лични съобщения в рамките на 15 дни от обявяването на печелившите.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара