Спечелете 5 броя iPhone7 и 1000 тениски от Dove


Краен срок - 31 март 2017

КАМПАНИЯТА СЕ РАЗДЕЛЯ НА ДВЕ ЧАСТИ

1) Кампания, в търговската мрежа с моментни награди - Taзи част от кампанията е обвързана с покупка на продукти Dove и е валидна само при наличието на промоутъри на Dove в магазините.

2) Национална кампания с награди на томболен принцип - Taзи част от кампанията не е обвързана с покупка на продукти Dove.

Механизъм на кампания, в търговската мрежа с моментни награди

При закупуването на два продукта с марката Dove клиентът, чрез скреч карта, участва за някоя от следните награди: Dove продукт, тефтер или чадър.

В промоцията участват комбинации от Dove продукти (Важно: два Dove твърди сапуна, както и Dove подаръчен комплект се зачитат за един продукт)

След покупката на два продукта с марката Dove, клиентът представя копие от касовата си бележка на промоутъра на Dove в магазина и взима скреч карта от него. Скреч картата се избира от клиента на случаен принцип. В случай на печеливша скреч карта, клиентът получава своя подарък от промоутъра на Dove.

В промоцията в търговската мрежа участват супермаркети и хипермаркети, както и магазини от модерна търговия, само когато в търговския обект има промоутър на Dove. Работното време на промоутърите е:

Kaufland, Фантастико, Billa – петък от 16:00ч до 20:00ч; събота от 11:00 до 14:00ч. и от 15:00ч до18:00ч, неделя 11:00ч-15:00ч.

Lilly, DM, Pharmastore, Remedium, Тонита93 , Лекси, Аромати, АВ Попова, Севън С, Елитис, Симона, Фантазия, Ivex98, Mira, Финес, PM Market, Димар, Болеро, Юнекс – петък 14:00ч-18:00ч, събота 11:00-14:00ч и 15:00-18:00ч, неделя 11:00-15:00ч.

ПРАВИЛА ЗА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ С НАГРАДИ НА ТОМБОЛЕН ПРИНЦИП

Участието в „Кампанията“ за наградите НЕ е обвързано с покупка.

Всеки участник, който отговаря на условията, описани в раздел III, има право да участва.

Награди:

- 1000 броя брандирани тениски

- 5 броя iPhone7

Механизъм за участие: За да се вземе участие за награди, всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:

а. Да посети интернет адрес www.dovemybeauty.bg, да се регистрира чрез фейсбук профила си и да потвърди, че е съгласен/а с настоящите правила. Участникът декларира, че предоставените при регистрацията лични данни са верни;

б. Да качи своя лична снимка, следвайки инструкциите в „Сайта“

в. Да сподели снимката публично на фейсбук стената си;

в. Всеки участник, веднага след като качи снимка разбира дали печели (или не печели) тениска;

г. За да участва в томболата за 5 броя iPhone7, участникът трябва да събере не по-малко от 30 харесвания на снимката си в галерията на “Сайта“;

Важно:

- Ако един участник е качил повече от една снимки, то за участието му за голямата награда НЕ се сумират общите харесвания от всички снимки, а се взимат предвид по отделно харесванията за всяка една снимка;

- Независимо от броя качени снимки, всеки участник в „Кампанията“ има право да спечели не повече от две награди (една тениска и един iPhone7);

- Участник, спечелил тениска има право да участва в томболата за iPhone7, ако събере над 30 харесвания;

- Всеки участник може да качи не-повече от 10 снимки за целия период на кампанията.

Изисквания към качените снимки:

а. Участникът трябва да качи снимка, с която да изрази истинската си красота. Снимката трябва да бъде лична и да показва ясно лицето на участника. Не е необходимо снимкaта да бъде в цял ръст. Снимката трябва да съдържа само едно лице, а не група от хора (две или повече лица).

Качените снимки трябва да бъдат с размер до 5 MB.

Участникът ще може да види своята снимка веднага, след като тя бъде качена в „Сайта“

Ако снимката не отговаря на изискванията, посочени по-горе или се породят основателни съмнения за възможно нарушаване на правата и законовите интереси на трети лица, администраторът на уеб сайта ще изтрие снимката от галерията на сайта.

Организаторът може да изтрие вече качена снимка, да дисквалифицира участник по всяко време, без да дължи предизвестие, или да лиши участник от награда (въпреки че е изтеглен сред печелившите), в случай че:

- едно или повече от изискванията, посочени в т.5 по-горе се окажат неверни;
- участникът не отговаря на условията на участие или наруши правилата;
- подадено е оплакване на трето лице, чиито права или законни интереси са засегнати;
- снимката е неподходяща и/или несъвместима с „Кампанията“ и репутацията на Организатора;
- участникът регистрира повече от 1 (един) профил или по друг начин се опита да заобиколни или наруши тези правила или използва или се е опитал да използва техники, които имат за цел или резултат спечелване на награда чрез измама или други средства, противоречащи на механизма на “Кампанията“, на закона или добрите нрави;

а. Теглене на 1000 броя тениски

След като участник качи снимка на “Сайта“ и натисне бутон „Сподели“, на произволен принцип, генериран на сайта, участникът моментално разбира дали печели или не печели една от 1000-те тениски.

Софтуерът е програмиран в пропорционално съотношение така, че да има печеливши участници от началото до самия край на кампанията – 31 Март.

В случай, че участник печели награда-тениска, пред него се отваря допълнителен прозорец, в който той задължително трябва да дъведе точен адрес, за получаване на наградата, две имена, телефон за контакт и размер на тениската.

б. Теглене на 5 броя iPhone 7

В срок от 7 работни дни след края на „Кампанията“, измежду всички участници събрали над 30 харесвания на тяхната снимка ще се изтеглят печелившите 5 броя участници.

Тегленето става чрез специализиран софтуер, на томболен принцип, в присъствие на нотариус, в офиса на Страта Промо ЕООД.

За всяка една награда се теглят по трима резервни участника.

Печелившият участник трябва да изпълни следните действия, за да получи своята награда:

а. В случай, че участник печели награда-тениска, в „Сайта“ пред него се отваря допълнителен прозорец, в който той трябва да въведе точен адрес, за получаване на наградата, две имена, телефон и размер на тениската

б. В случай, че участникът печели награда iPhone7 – Организаторите ще се свържат с него в срок от 20 работни дни, след изтеглянето на печелившите участници. След това, участникът трябва да изпрати имейл на Организаторите, в който да опише лични данни за получаване на наградата – три имена, ЕГН, точен адрес и телефон за връзка.

в. И за двата вида награди – печелившият участник трябва представи на Организаторите или на техни подизпълнители документ за самоличност при получаване на наградата.

Изпращането на пратките ще се извършва до 45 работни дни след получаването на необходимите данни за доставка от печелившия участник и установяване от Организаторите дали той отговаря на условията на „Кампанията“

В случай, че участникът не отговаря на обявените условията на „Кампанията“ няма да има право да получи наградата без компенсация от страна на Организаторите

Доставката на наградата ще се извърши за сметка на Организаторите чрез куриерска фирма. Служителите на куриерската фирма ще посетят адреса на печеливш участник само веднъж.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара