Спечели любовна среща с Dunkin’ Donuts


Краен срок - не е посочен

Dunkin' Donuts е любима световна верига заведения, която предлага разнообразие от топли и студени кафе напитки, плодови смутита, донати и печива, както и прясно приготвени бейгъл и wrap сандвичи.

Всеки ден през тях по целия свят минават над 3 милиона души, които обичат веригата. Компанията продава повече от 4 милиона донати на ден и около 1.8 милиона чаши кафе дневно.

Веригата стъпва на българския пазар зa пръв път през 1996 година и вече има 12 заведения в София. Над 500 хиляди кафета се изпиват годишно в заведенията на Dunkin' Donuts в София. Донатите се превърнаха в любимото слаДДко изкушение на хиляди българи.

Тази година Dunkin' Donuts и ние от Радио Fresh! ти даваме страхотна възможност да изненадаш приятно любимия човек, като го поканиш чрез водещата ни Надя на среща, без да знае че с теб, в едно от заведенията на Dunkin’ Donuts в Paradise Center, Bulgaria Mall, Park Center, Люлин или Гео Милев. За целта заяви желание за участие в играта чрез коментар под тематичната публикация във Фейсбук страницата на радиото.

Включи се в любовната седмица на Dunkin' Donuts по Радио Fresh!. Покани любимия си човек на среща и ако дойде, ще спечелите комплимент от заведението – 2 броя Dunkin’ Капучино и Кутия 6 Доната Класик.

Стопли сърцето си с Dunkin Donuts!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара