Спечелете 900 двойни билета за концерта на Графа


Краен срок - 12 март 2017

От любов към българската музика

Остават по-малко от два месеца до грандиозния концерт на един от най-обичаните български изпълнители Влади Ампов – Графа в столичната зала "Арена Армеец". Музикалното събитие се реализира с подкрепата на Kaufland България и ще се състои на 6 април 2017 г. В периода 06.02.2017 г. - 12.03.2017 г. ние даваме възможност на своите клиенти да спечелят 900 двойни билета за концерта и да се насладят на страхотното шоу на живо!

Как да участваш

В периода 06.02.2017 г. - 12.03.2017 г. пазарувай за над 20 лева в който и да е хипермаркет Kaufland на територията на България.

Попълни данните от касовата бележка, с която участваш, както и своите лични данни, във формуляра за участие, който ще откриеш по-долу на страницата.

Данните от касовата бележка, които трябва да попълниш са:

    хипермаркет, от който си пазарувал
    номер на каса
    номер на касовия бон
    дата на касовия бон (за валидни ще бъдат считани само участия с касов бон от периода на играта – от 06.02.2017 г. до 12.03.2017 г.)


Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип след края на играта. Късметлиите ще бъдат уведомени по телефона от наш служител кога и от къде могат да получат своята награда. Имената ще бъдат публикувани на интернет страницата ни, в рубриката Нашите печеливши. Наградите се получават в хипермаркет Kaufland, от който е направена покупката на съответния регистриран и печеливш касов бон. При получаване на наградата печелившите трябва да предоставят на служител на Kaufland касовата бележка, с която са участвали и спечелили. Затова пази регистрираната касова бележка до края на играта! Прочети пълните условия на играта тук.

Наградите, които може да спечелиш

Всеки участник, който е попълнил формуляра за участие, в съответствие
с условията на играта, има право да участва в тегленето и да спечели една от следните награди:

    898 бр. билети за двама за концерта на Графа, който ще се проведе на 06.04.2017 г. в зала "Арена Армеец" в град София
    2 бр. билети за двама за концерта на Графа, който ще се проведе на 06.04.2017 г. в зала "Арена Армеец" в град София и среща с Графа в неговата репетиционна.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара