Спечелете геймърска дънна платка ASRock Z270 Extreme 4


Краен срок - 10 март 2017

Търсите популярност сред геймърите? Включете се в новия видео конкурс!
Атрактивните награди са само част от мотивацията, която ще привлече вниманието ви към You-GameReview - новия конкурс на PC World България. С негова помощ ще можете да си създадете име сред геймърската общност, а може би дори да печелите в бъдеще.

Мрежата е пълна с ревюта на игри. Полезните и наистина интересните от тях обаче не са чак толкова много. Всъщност има дори такива, които могат да ви откажат да опитате някоя игра, която всъщност си заслужава времето и вниманието. Или които представят вашето любимо гейм заглавие в светлина, която не ви допада …

Е, сега можете да промените това – просто направете свое, истинско гейм ревю, такова, каквото ви харесва! Това е новото предизвикателство на PC World и то ще ви даде възможност не просто да покажете любовта си към гейминга, а и да си спечелите известност и слава сред другите геймъри, като направите първите стъпки към гейм видео блогинга – нещо, от което някои геймъри успяват и да печелят.

Може би вие също имате такъв потенциал. Открийте го, като се включите в конкурса You-GameReview на PC World и усилията ви няма да останат невъзнаградени. Както винаги, ще има и чудесни награди, осигурени с помощта на нашите партньори от технологичния бранш. А онези от Вас, които се справят най-добре, ще имат възможността да продължат да печелят и в бъдеще.

Ограничения за участие в конкурса You-GameReview на практика няма, а правилата и изискванията към видео материалите са съвсем простички и лесни за реализация. Желаем успех на всички участници и очакваме с нетърпение ревютата Ви, които ще бъдат своевременно публикувани в микросайта и онлайн страниците на конкурса.

Ревю на компютърна/конзолна/мобилна игра – няма значение дали игрите са нови, стари, скъпи, евтини и т. н. (за първи рунд не предоставяме игри за ревюта). Всеки участник може да изпрати неограничен брой видео ревюта на pcwedit@idg.bg (препоръчително чрез линк за сваляне от Google Drive, Box.net, Dropbox, Dox.bg или друга подобна услуга).

Всеки имейл трябва да съдържа: прикачен видео файл или линк за сваляне, на коя игра е ревюто, име и фамилия на участника, град и телефонен номер, за да можем да се свържем бързо и лесно с всеки участник при необходимост.

Имената на участниците заели първите три места места в крайната класация, ще бъдат обявени седмица след поставения краен срок в зоната You-GameReview в сайта на YouReview , в YouТube канала на PC World България и във Facebook страницата на PC World.

Класацията на ревютата ще се определя на базата на вот на публиката чрез бутона за харесване в YouTube. Публиката ще може да гласува в продължение на 1 (една) календарна седмица след крайния срок за изпращане на ревютата - от 11-и до 16 март включително.

Участникът, събрал най-много гласове на публиката (харесвания чрез бутона) в YouТube канала на PC World България, ще вземе материалната награда в конкурса – геймърска дънна платка ASRock Z270 Extreme 4.

За класираните на второ и трето място наградата ще бъде морална – имената им и техните клипове ще бъдат обявени в заключителната публикация за конкурса, която ще бъде поместена не по-късно от 20 март в зоната You-GameReview в сайта на YouReview , в YouТube канала на PC World България и във Facebook страницата на PC World.

ТЕХНИЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ:

    Клипът да е с дължина до 5 мин. (приблизително)
    Видеото да е минимум с HD качество.
    Файлът да е във формат .MP4/.MPEG4 или друг формат, подходящ за YouTube.

СТИЛОВИ ИЗИСКВАНИЯ:

    Ревюто да е максимално обективно, а не рекламно или антирекламно, но и да показва личното мнение на презентатора.

    Ревюто да е на български.

ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ:

    Ревюто да не е публикувано в други медии (може обаче да е публикувано в личен видео канал, блог и пр., например ако вече имате готово подходящо видео ревю, което сте направили преди конкурса, и решите да участвате в него).

    Ако към ревюто има музика, нейната употреба не трябва да нарушава авторски права. Участниците могат: да използват собствена музика, на която са автори; да използват музика на други автори, но само с изрично писмено разрешение от съответните автори, което да можем да видим и ние; да използват музика, неограничена от авторско право, като например наличната музика в YouTube за безплатно сваляне - https://www.youtube.com/audiolibrary, или пък тук http://incompetech.com/music/royalty-free/. Задължително посочете автора на музиката във всички случаи!

    Авторските права върху всички видео материали, подадени в рамките на конкурса, са на ICT Media, издател на PC World Bulgaria (с това по никакъв начин не искаме да ви ощетим - ние ценим вашия труд, просто искаме да сме сигурни, че клиповете един ден няма да се окажат собственост на други компании, например).

    В случай, че получим по-малко от 15 видео ревюта в указания срок, си запазваме правото да удължим конкурса с до 1 седмица (7 дни).

ПРЕПОРЪКИ:

    Колкото по-качествен е звукът на видеото и колкото по-ясно, ентусиазирано и интересно представите играта, толкова по-голям шанс имате да спечелите наградата. Качествен звук се постига с външен микрофон или поне в тиха стая без ехо и странични шумове.

    Колкото по-добра е осветеността и цялостното техническо качество на клипа, толкова по-голям е шансът да бъдете сред победителите.

    Колкото повече видео ревюта изпратите, толкова по-висок е шансът ви да спечелите.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара