Спечелете спалня Бетина + матрак Марина Dreams


Краен срок - 18 февруари 2017

Участниците в играта трябва да изпълнят 3 условия. 

Участниците трябва да влязат в специалната страница на играта с фейсбук профила си.

В специално направеното приложение за играта, участниците трябва да гласуват за празника, който предпочитат – Свети Валентин или Трифон Зарезан с бутона обозначен за това.

Участниците трябва да напишат текст до максимум 250 символа, в който да обяснят защо предпочитат избрания от тях празник.

Всеки участник може да се регистрира само веднъж.

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на Мебели Виденов, нито заплащането на каквато и да било такса.

За участие в играта участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com.

Всеки изпълнил правилно условията на играта участва в жребия за спечелване на наградата.

Организаторът уведомява печелившия участник в рамките на 3 работни дни чрез отделен пост или по e-mail.

За да получи наградата си, печелившият следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във фейсбук страницата на Организатора или по e-mail в 30 дневен срок.

Голямата награда е спалня Бетина с размер 160/200 в цвят кафяв и двулицев матрак Марина Dreams спринг Анатомик. Наградата се печели от участника, който се е регистрирал в приложението към играта, гласувал е за празника, който харесва, оставил е коментар защо го предпочита и е изтеглен чрез жребий в присъствието на нотариус.

Наградата е само и единствено в цвета, размера и вида, който е описан в правилата.

Печелившият участник ще бъде обявен на https://www.facebook.com/MebeliVidenov/ и ще бъде уведомен от Организатора.

Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес или в най-близкия магазин на Организатора, като това се уговаря предварително.

Победителят се тегли чрез жребий в присъствието на нотариус измежду всички участници, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, освен ако в условието не е посочено друго. Тегленето ще се извърши на 20.02.2017г. в гр. Ямбол.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара