Спечелете дамски фрийрайд ски ZAG


Краен срок - 17 март 2017

Ако си мацка, която никога не би отказала предизвикателството да излезе извън огражденията на пистите и да вземе най-хубавото, което свежата пудра предлага, то си на правилната страница. Също, ако си младеж, който има такава мацка до себе си – следващата игра може да ти помогне да зарадваш твоето момиче.

„Номадия” ще подари чифт дамски фрийрайд ски на марката ZAG, чиито модели са вдъхновени от концепцията за фрийтуринг и фрийрайд приключения и са изработени в „Лабораторията” на марката, намираща се в Шамони. На кого? Продължавай да четеш.

Конкурсът е за снимка и на тема „Freeride Lady”. В него могат да участват всички фрийрайд дами, заснети по напудрените склонове, а номинации се приемат както от приятели, познати, близки, роднини, така и от самите момичета за себе си (защото не намираме нищо лошо в това сам да си се похвалиш).

Какво трябва да направиш:
Запиши себе си или своята фрийрайд мацка за участие като ни изпратиш снимка, показваща колко добре се забавлява/ш в пудрата, чрез формата за регистрация по-долу. Конкурсът започва днес – 17-и февруари и ще продължи до 17-и март.

Снимките, изпратени за участие в конкурса, ще бъдат споделени във фейсбук събитието тук. Трите от тях, които съберат най-много харесвания, ще бъдат оценени от жури, което ще определи и крайната победителка. Журито ще бъде в състав екипът на „Номадия” – официални вносители на ZAG за България, и екипът на списание 360°.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара