Спечелете 3 подаръчни пакета Maybelline NY


Краен срок - 28 февруари 2017

Може ли цвета на червилото, което носиш, да изрази настроението ти? Може!

Color Sensational има повече от 25 нюанса за всяко настроение. Избери любимия, снимай се и в описанието накратко ни обясни в какво настроение го носиш.

Не забравяй и #ColorYourMood.

За да може Участничката да се включи в Конкурса е необходимо в периода от 09.02. до 23:59 часа на 28.02.2017. да направи следното:

 · НАПРАВЕТЕ снимка на своите устни, носейки едно от червилата Color Sensational
 · ПРИКАЧЕТЕ снимката в коментар на която и да е публикация за конкурса на страницата на Maybelline New York България
 · НАПИШЕТЕ кратък текст, който описва в какво настроение носите тези нюанси (например: с червено се чувствам атрактивно, с нежно розово – романтично, с виолетово – безстрашно).

Описанието трябва да съдържа изразът #ColorYourMood.

Една и съща участничка може да участва в Конкурса с неограничен брой снимки по време на съответния кръг от Конкурса.

След изтичането на двете седмици от Конкурса, т.е. в периода от 09.02. до 23:59 часа на 28.02. ще бъдат обявени 10 финалисти в Конкурса. Те ще бъдат определени съгласно решението на журито, а основните критерии са креативност, оригиналност и придържане към съответната задача на Конкурса.

Членове на журито:
1) Dunja Stanić, Product Manager, L'Oréal Adria d.o.o
2) Elitsa Ivanova, Marketing Director, L'Oréal Adria d.o.o
3) Iana Grigirova, Community Manager,  Публисис АД

Всеки от членовете на журито ще даде своята професионална оценка, за изключителна оригиналност и креативност по скала от 1 до 10, за всеки отговор. Участниците в Конкурса изрично се съгласяват да бъдат оценявани по определен критерии от членовете на журито и оценките им да бъдат приемани като окончателни.

НАГРАДА 3 (трите) Участнички с най-добри оценки ще бъдат наградени с 3 (три) подаръчни пакета Maybelline NY.

Обявените печеливши трябва да предоставят на администратора на Facebook страницата Maybelline New York – (Bulgaria) следните данни: име и фамилия, адрес, град, пощенски код, e-mail, и телефон за проверка и доставка на наградата.

Наградите ще бъдат доставени на печелившите на адреса, който са предоставили на администратора на Facebook страницата Maybelline NY Bulgaria.

Срокът за доставка на наградата е 30 дни от датата на обявяване на печелившите. Един Участник може да спечели награда само  веднъж.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара