Спечелете детски билярд, детски макси пъзел и още 100 награди


Краен срок - 28 февруари 2017

СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ! Предложете име за нашия он-лайн магазин за образователни игри, дървени играчки, детски и бебешки стоки за отглеждане и разходка на детето и СПЕЧЕЛЕТЕ 101 НАГРАДИ.

1. ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НА ИЗДАТЕЛСТВОТО
2. ХАРЕСАЙТЕ И СПОДЕЛЕТЕ ИГРАТА
3. ПРЕДЛОЖЕТЕ ИМЕ ЗА ОН-ЛАЙН МАГАЗИНА В КОМЕНТАР.

Възложител и организатор на играта е „Издателство Виктори – ПР” ЕООД, ЕИК 201907839, регистрирано като администратор на лични данни под номер 425735.

Участниците са длъжни да спазват правилата на играта, публично оповестени на Фейсбук страницaта на издателството

• Голямата награда (детски билярд, детски макси пъзел с две лица на Liciani, Италия и талон за 15% отстъпка от всички стоки и услуги на издателството за цялата 2017 г) ще получи този участник, чиито предложение за име на он-лайн магазина избере да използва издателството.

На случаен принцип ще бъдат раздадени и 100 талона за 10% отстъпка от всички стоки и услуги на издателството, валидни за цялата 2017 г.

Участник в Играта може да бъде всяко физическо или юридическо лице с постоянен адрес в България и валиден профил във Фейсбук (username).

Участникът се включва в  Играта, когато хареса страницата на издателството, поста с играта, сподели  публикацията на стената си във Фейсбук и предложи име за он-лайн магазина на издателството чрез коментар на поста.

Всеки валиден профил (дори и на повече от едно лице) ще се счита за един участник.

Печелившите ще бъдат  обявени на Фейсбук страницата на издателството.

Печелившият голямата  награда ще получи подаръка си с куриер за сметка на издателството.

Талоните са в електронен вариант и ще бъдат изпратени в лични съобщения до печелившите.

Всички участници в Играта безусловно и неотменимо се съгласяват, че резултатите от тегленето са окончателни и не подлежат на оспорване от когото и да е, на каквото и да е основание.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара