Конкурс за късометражен филм или клип "Мобилният ни Интернет"


Краен срок - 25 март 2017

FLMovies e сдружение на студенти от кино и телевизионни специалности от различни университети. Нашата цел е да създадем общност от хора, които обичат киното, обичат експериментите и предизвикателствата, без да са обвързани с критерии, стандарти и оценки. Търсим хора, на които им е интересно да изследват света чрез новите дигитални възможности и технологии.

Нашето сдружение обявява конкурс за непрофесионални филми и клипове, който стартира на 25.01.2017г. и продължава до 25.03.17г. Идеята ни е да популяризираме киното като съвременно изкуството в България и за това мислим, че подкрепа можем да получим от всички, които имат желание да снимат без значение с какво устройство.

Конкурсът е за непрофесионалисти. Всеки може да участва с кратък  филм или клип на тема "Мобилният ни Интернет", с времетраене до 5 мин. Можете да снимате с телефон, таблет, фотоапарат или друго видео заснемащо устройство.

Всички правила може да видите тук.

Изпратете Вашият филм или клип на e-mail: flmovies.projects@gmail.com

Участващите филми и клипове можете да видите на: www.vbox7.com/user:flm_projects

Награди:

Първите три места ще се определят от специално жури от професионалисти в областта на киното.

Специалната награда ще бъде определена от зрителите /потребителите/ и ще бъде дадена на филм или клип, който събере най-много гледания във VBOX7.

Участието е напълно безплатно.

Включете се в нашето забавно предизвикателство!


Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара