Спечелете 5 специални вечери за двама за Свети Валентин


Краен срок - 5 февруари 2017

Най-прекрасният подарък за Свети Валентин е тук!

Изберете сега продукта, който кара сърцето ви да бие по-бързо, кликнете, за да го споделите с половинката си и се включете в играта.

Бъдете един от 5-те щастливци, които ще се насладят на специална вечеря за двама в ресторант ESTERHASI BAR на 14 февруари.

За да добавим допълнителна наслада на Деня на влюбените, получавате 10 допълнителни участия в играта ако си купите подарък сега!

За да участвате, трябва да влезете в сайта на играта, да попълните своите координати за връзка и да споделите любим продукт на Folli Follie за Свети Валентин. След като споделите с любим човек списъка си с желаните продукти, участвате в играта, за да спечелите вечеря за двама (2) в ресторант на 14-ти февруари 2017 г. Вечерята ще се проведе в ресторант, изборът на който се основава единствено по преценка на Организационното Дружество.

Желаещите могат да участват в конкурса колкото пъти пожелаят, като:
- Споделят своите любими продукти Folli Follie с любимите си хора
- Ще участва в томбола, организирана от Организатора, чрез която ще бъдат обявени пет (5) победители за всяка държава, като всеки от тях ще спечели една (1) вечеря за двама (2) на Свети Валентин.

Освен тези пет (5) победители, ще бъдат обявени и пет (5) техни подгласници от същата томбола.

Ако направите покупка на продукт Folli Follie със същата електронна поща, с която участвате в играта получавате 10 допълнителни участия в играта.

Резултатите от томболата и обявяването на победителите и подгласниците са окончателни.

В допълнение към крайната дата на конкурса и по-специално в рамките на два (2) дни от неговото прекратяване, ще се проведе електронна томбола и в сградата на Организатора ще бъдат обявени победителите и подгласниците въз основа на всички валидни участия, като се гарантира случаен принцип на селекцията. Късметлиите, които ще бъдат изтеглени от томболата на базата на общия брой на валидните участия ще бъдат уведомени от организатора по електронна поща в рамките на два (2) дни от тегленето на жребия. Победителите трябва да изискат тяхната награда в рамките на два (2) дни от полученото съобщение от Организатора.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара