Спечелете 2 ваучера по 50 лв. за Технополис


Краен срок - 15 януари 2017

Спечелете награда в новата ни игра! Вижте идеи за новогодишни обещания и ни споделете вашите директно в пост-приложението :)

Двама от всички участници ще спечелят специална награда - ваучер за покупки в Технополис на стойност 50 лв.

Всички участници – клиенти и неклиенти на банката, участват в тегленето на наградите.
Участник в играта може да бъде всеки потребител на Facebook, който е последовател на официалната страница на UniCredit Bulbank.

Потребителите се записват за участие в томболата, като запишат своето обещание за 2017-а година в специалния Смарт Пост, публикуван на страницата на UniCredit Bulbank във Facebook и приемане на настоящите Правила и условията. Активирането на бутон и изпращане на валиден email адрес в посочения Смарт Пост се счита за приемане на настоящите Правила и условия. 

Двама печеливши ще бъдат изтеглени от автоматизиран софтуер на 16 януари 2017 г.

Печелившите ще бъдат обявени на страницата на UniCredit Bulbank във Facebook и в коментар под Смарт Поста, предмет на тази кампания. Печелившите трябва да предоставят своите данни на организатора чрез изпращане на лично съобщение на страницата на UniCredit Bulbank във Facebook, за да получат наградите. Данните включват:
· име и фамилия;
· валиден email адрес;
· валиден телефонен номер;

В случай, че не установим контакт с печеливш, който не потърси наградата си и не предостави данни за контакт най-късно до 18 януари 2017 г., тя ще бъде предоставена на първата по ред изтеглена резерва.

НАГРАДИ: Ваучер на стойност 50лв за пазаруване в магазини Технополис – 2 броя.

Съобщението за спечелването на наградата ще бъде изпратено до всички печеливши чрез телефонно обаждане и/ или имейл, съдържащи необходимите указания за формалното й приемане.

По отношение на голямата награда, печелившият участник ще трябва да отговори на съобщението и да потвърди желанието си да се възползва от наградата в срок от 2 дни от провеждането на томболата.

Спечелилият голямата награда, който е потвърдил съгласието си за приемане на наградата в рамките на изисквания срок, ще получи самата награда в централата на УниКредит Булбанк в София, пл. „Св. Неделя“ 7, а при невъзможност за присъствие, свързано с местожителство в друго населено място, в клон на банката в съответното (или близко до него) населено място.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара