Спечелете пътуване до Париж и ваучери за 1500 лв.


Краен срок - 15 март 2017

Най-големият шопинг мол в Пловдив сменя своя облик и си търси ново име. Всички пловдивчани – малки и големи, шопинг маниаци и любители на забавленията, креативни, умни и интересни хора, могат да дадат своите предложения или да гласуват за някое от изброените на www.nameyourmall.bg.

Един от гласувалите за или предложил името, събрало най-много харесвания, ще спечели уикенд за двама с поети разноски на стойност 1000 евро до столицата на модата Париж. Други двама ще получат ваучери за пазаруване в магазините в мола на стойност 1000 лв. и 500 лв.

До 29 януари може да дадете своите щури, модни, звучни и уникални предложения. До 27 февруари посетете специално създадения за кампанията сайт www.nameyourmall.bg и изберете едно от имената в обновения с вашите предложения списък. Финалният етап на кампанията за избор на име на шопинг центъра е от 28 февруари до 15 март, когато всеки жител на Пловдив ще може да гласува за едно от трите имена-финалисти.

Включете се в забавлението!

Бъдете част от първото по рода си кръщаване на мол в България и изберете новото име на вашия мол. Защото Пловдив го заслужава!

Кампанията ще се проведе на три етапа, както следва:

1. 07.01.2017г. – 29.01.2017 г. приемане на предложения за имена на шопинг мола.

2. 30.01.2017г. – 26.02.2017 г. гласуване за най-добри предложения за имена на шопинг мола.

3. 27.01.2017г. – 15.03.2017 г. гласуване за най-добро предложение от възможни три имена на шопинг мола.

В тази Кампания право на участие има всяко физическо лице, което пребивава на територията на Област Пловдив. В случай, че печелившият е на възраст до 14 години, ненавършени до 15.03.2017 г. включително, наградата може да бъдe получена само от законния представител на същия. В настоящата промоция НЕ могат да участват лица, работещи във „Ве Консултинг“ ООД, както и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.

През периода на провеждане на Кампанията желаещите могат да участват в нея, като подадат своето предложение и/или гласуват за име на шопинг мола на www.nameyourmall.bg.

През първия период от кампанията, посочен в т. 2.2.1., всеки участник може да даде своето предложение, като въведе трите си имена, e-mail адрес и предложение за име. Всеки участник има право само на едно предложение.

През втория период от кампанията, посочен в т. 2.2.2., всеки участник може да гласува за едно предложение от обявените на сайта, посочен в т. 2.3. Участникът трябва да въведе трите си имена и e-mail адрес и да посочи името, за което гласува.

През третия и финален период от кампанията, посочен в т. 2.2.3., всеки участник може да гласува за едно от трите предложения на сайта. Участникът трябва да въведе трите си имена и e- mail адрес и да посочи името, за което гласува от възможни три.

При подаване на предложение и/или гласуване за предложения, всеки участник има шанс да спечели една от трите награди, описани в т.5. Участниците, спечелили награди ще бъдат уведомени чрез посочения от тях e-mail адрес.

Победителите трябва да отговорят на изпратения e-mail в рамките на 5 календарни дни. Ако отговор не бъде получен в рамките на посочения срок, посоченият победител губи право на награда и се избира нов победител. Организаторът не носи отговорност, ако изпратеният e-mail попадне в „Спам” (Spam) или „Джънк” (Junk) папка.

Победителят получава своята награда в деня на церемонията по награждаване, посочен в т.5.3 .

Наградите в Кампанията са общо 3 на брой, от които:

1. Първа награда е пътуване до Париж за двама за един уикенд. Пътуването е на стойност до 1000 евро, включващи самолетен билет, хотел и джобни.

Първа награда печели един от участниците, предложил и/или гласувал за името „победител”. Победителят се избира на случаен принцип.

2. Втора награда е ваучер на стойност 1000 лв., валиден за магазините в мола.

Всеки, участвал в поне един етап от Кампанията, може да спечели втора награда. Спечелилият втора награда се избира на случаен принцип.

3. Трета награда е ваучер на стойност 500 лв., валиден за магазините в мола.

Всеки, участвал в поне един етап от Кампанията, може да спечели трета награда. Спечелилият трета награда се избира на случаен принцип.

Спечелилите награда по т.5.1. получават наградата си лично по време на организираната за целта церемония в т.5.3.

При невъзможност на победителя да присъства на церемонията, посочено от него лице може да приеме наградата от негово име срещу представено пълномощно.

При такова събитие победителят е длъжен предварително да уведоми Организатора чрез e- mail за невъзможността му да присъства на церемонията и да посочи името на упълномощеното от него лице.

Церемония по връчване на наградите ще се проведе на 30 март 2017 г., където ще бъдат наградени трима победители.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара