Спечелете Нутрибулет, парочистачка Стийм Моп и четка за изправяне


Краен срок - 12 февруари 2017

Всеки потребител на Фейсбук, който избира да участва в играта трябва да приеме приложението "20 Години Топ Шоп", трябва да изпрати снимка, взета от сайта www.topshop.bg или Фейсбук страницата на Топ Шоп България, на любимия си продукт на Органозатора и да играе, за да премине определените 21 нива и събере възможно най-голям брой звезди, за да може да спечели награда.

За да спечели награда в играта, участникът трябва успешно да завърши всички 21 нива на играта като следва указанията в приложението "20 Години Топ Шоп". За успешно преминато ниво се смята всяко, на което участникът е дал правилен отговор на поставения в нивото въпрос.

Ако не бъде даден правилен нивото не се счита за преминато успешно от участника. Ако участникът не завърши всички нива от играта във Фейсбук, не може да участва в надпреварата за голямата награда. Може да продължи да събира звезди от приятели, но ще се счита за незавършил успешно всички нива и няма да има правото да получи награда. В рамките на играта, участникът има правото на неограничен брой опита за успешното завършване на всяко ниво.

Начини за участие в играта:

Събирайте звезди по 2 различни начини:

    С успешното завършване на всяко ниво (общо 21) – за всяко преминато успешно ниво участникът получава по 10 звезди, с които участва в играта.
    Участникът може да получи от своите приятели допълнителни звезди, с които да участва в играта.

ЗАБЕЛЕЖКА: За да участват играта приятелите на потребителя-участник също трябва да са се включили в играта по горепосочения начин. Потребител, който не е участник в играта не може да даде точки на друг участник. Един участник не може да даде повече от 2 точки на друг участник, независимо от броя на притежаваните от него звезди, за целия период на играта от 21 дни. Получаването на звезди от приятел в играта става чрез покана до съответния приятел – участник.

Увеличаването на шансовете за получаване на подарък в играта, участникът може да направи като се обърне към приятел, който да му даде звезда:

- като участникът сподели линк от приложението през своя Фейсбук профил на своята стена –линк от приложението може да е: „Аз завърших ниво, включи се и ти“, „Вече съм на 20 ниво“, „Спечелих 10 точки!“
-  като сподели директната връзка към приложението на профила си на стената/ стената- на своя Фейсбук профил – Иван сподели 20 години Топ Шоп (https://www.facebook.com/TopShopBG/)
- като изпрати линкове към приложението със своя профил на приятелите си във Фейсбук. (Пример: Иван сподели връзка на вашата стена)

За победители в играта ще бъдат обявени общо трима участника, които са преминали успешно всички 21 нива на играта и са събрали най-много звезди от всички участници в играта. Участниците на първите 3 места ще бъдат класирани от 1-во до 3-то място по броя на събраните в играта звезди. На първо място ще бъде класиран участника с най-много събрани звезди в играта, а на последно – този с най-малко събрани звезди.

1 -во място: 1 бр. Нутрибулет Златен;

2 -ро място: 1 бр. Златна четка за изправяне на коса Симпли Стрейт Делукс;

3-то място: 1 бр. Парочистачка Стийм Моп Голд.

Имената на победителите от играта "20 Години Топ Шоп“ ще бъдат публикувани на страницата на Фейсбук на Топ Шоп България, на 10.02. 2017 г. Победителите ще бъдат публикувани с имената си и броя звезди, спечелени по време на играта, подредени по низходящ ред, според броя спечелени звезди. Победителите ще бъдат информирани относно спечелената награда с имейл или телефонно обаждане. Победителите трябва да предадат на Организатора своята информация за контакт и доставка в рамките на 7 дни от имейла/обаждането на Организатора като могат да направят това чрез съобщение до Фейсбук страницата ни Топ Шоп България или на имейл desislava.mircheva@studio-moderna.com.

Наградите ще бъдат доставени от Организатора напълно безплатно с куриер до всеки печеливш участник в срок до 45 дни, след предоставяне от Участника на Организатора на валидни данни за доставка по реда на настоящите правила.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара