Спечелете таблет Alcatel Pixi за 14-ти февруари


Краен срок - 14 февруари 2017

Спечелете таблет с празничната игра по случай "Св. Валентин" и "Трифон зарезан" на Брейн Сторм Консулт!

Единственото, което трябва да направиш е:
1. Харесай страницата ни;
2. Сподели картичката ни;
3. Напиши желание към своите любими хора.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на Brain Storm Consult във Facebook https://www.facebook.com/BrainStormConsultGroup/

Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила, хареса страницата на Брейн Сторм Консулт, сподели празничната картичка и напише пожелание на своите близки и и приятели от валиден Facebook профил с реални имена и снимки. Броят на споделянията е неограничен.

Награда: 1 бр. таблет Alcatel Pixi

Печелившият се определя с томбола на случаен принцип измежду всички участници, които са изпълнили условията на играта, харесали са страницата на Брейн Сторм Консулт, споделили са картичката и са написали своите празнични пожелания. Картичката е публикувана на  https://www.facebook.com/BrainStormConsultGroup/.

Томболата ще бъде теглена на 16.02.2017г. като печелившият ще бъде обявен на страницата на Брейн Сторм Консулт във Facebook. Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви, в случай, че печелившият не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с печелившия на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, печелившият се съгласява в рамките на 1 работен ден да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка.

Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившия или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то печелившият губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

Подробности относно получаването на наградата победителят ще получи от служител на Брейн Сторм Консулт, който ще се свърже с него, след като бъде оповестен за печеливш.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара