Спечелете смартфон Sony Xperia XA Ultra


Краен срок - 22 януари 2017

Играта се провежда в приложението „Xperia Мимолетни Мигове“ на официалната Facebook страница на Sony Mobile BG:

За да участва в играта и разпределянето на наградите, участникът следва да влезе в приложението, да избере една от трите фотографски теми в конкурса (Винаги на фокус, Красотата на ежедневието и При слаба светлина) и да качи своя снимка, която отговаря на темата.

Участникът завършва участието си в играта с регистрация като попълни следните данни: тема на снимката, име и фамилия, телефонен номер, имейл.

Всеки участник в играта има право на неограничен брой участия, за което може да спечели максимум една (1) награда от предоставените.

Наградите в играта ще бъдат определени след гласуване в периода 23.01-27.01.17 от специалното жури на конкурса в състав:

Димитър Малчев, търговски и маркетинг директор на Sony Mobile Communications за България
Владимир Терзийски, професионален фотограф
Боян Петров, професионален фотограф

Журито ще гласува и отличи по eдна снимка във всяка една от категориите на конкурса и една снимка „Голям победител“, която ще бъде избрана между всички получени в конкурса.

Наградите в конкурса са четири (4) и са както следва:
    Голям победител – 1 бр. Xperia XA Ultra
    Победител категория „Винаги на фокус“ – 1 бр. Sony NW-WS413 (цвят Ivory)
    Победител категория „Красотата на ежедневието“ – 1 бр. Sony NW-WS413 (цвят Lime Green)
    Победител категория „При слаба светлина“ – 1 бр. Sony NW-WS413 (цвят Blue)

Снимката „Голям победител“ не участва в разпределянето на наградата за категорията, в която e била регистрирана за участие.

Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни след определяне на победителите в конкурса да се свърже с всеки отличен печеливш на посочените от него контакти за уточняване начина на получаване на спечелената от него награда.

Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившия или не получи обратна връзка от него 3 работни дни след уведомяването му от Организатора, то печелившият губи правото да получи своята награда и тя ще бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

Организаторът си запазва правото да избере друг Победител в случай на основателни съмнения, че даден участник е нарушил някое от Правилата за участие в играта и по този начин е ощетил други участници.

Наградите ще бъдат изпратени на всички Победители в играта до 3 календарни седмици след предоставяне на всички нужни данни от страна на избраните участници.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара