Спечелете 3 броя мулти блендер Russell Hobbs NutriBoost


Краен срок - 31 януари 2017

СПОДЕЛЕТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ!
Нова година, нов късмет!

Споделете с нас малките неща, които обичате и може да спечелите 1 от 3-те мултиблендера Russell Hobbs Nutriboost!

Ние обичаме малките неща, които правят от къщата дом. Това са малките ритуали, малките помощници, малките идеи. Всички тях ще отпразнуваме тук, затова споделяйте малките неща, които обичате и може да научите нещо ново.

Може да споделяте с нас в нашия уеб-хъб или като използвате #ObichamMalkiteNeshta във вашите постове в Twitter и Instagram, а най-добрите идеи ще бъдат публикувани в нашия уеб-хъб, за да споделим любовта с всички вас.

Участниците могат да вземат участие в Периода на конкурса по следните начини:

1   Като се регистрират на Уебсайта на конкурса като предоставят своите име и фамилия, страна на местоживеене, възраст и валиден й-мейл адрес и да качат съдържание, което съдържа комбинация от текст, видео или снимка (Съдържание) или

2   Като използват хаштаг - #Obichammalkiteneshta в своите постове в Туитър или Инстаграм. Ако участието е успешно, участниците ще получат съобщение в платформата на избраната от тях социална медия, за да приемат тези Общи условия. Тогава Съдържанието ще бъде одобрено от Спонсора и ще се публикува на уебсайта на конкурса заедно с коментара към поста и потребителското име на участника.

Само съдържание, което отговаря на темата на конкурса „Обичам малките неща“, ще бъде одобрявано.

Видео от YouTube или Vimeo може да се качва като се използва линка на видеото, но то не трябва да превишава 3 МБ. Снимките не трябва да са по-големи от 3 МБ и следва да са в един от следните формати Jpeg, GIF или PNG. Спонсорът си запазва правото да изключва участници от състезанието, ако те не отговарят на тези изисквания.

Цялото съдържание, което е качено в Периода на промоцията ще бъде проверено от Спонсора преди да се публикува в хъба на Уебсайта. Спонсорът си запазва правото да отстранява и по този начин да изключва неподходящо съдържание например расистко, вулгарно, порнографско, политически дясно / ляво радикално или рекламно съдържание или съдържание, което подбужда към насилие, което е в конфликт с обществения ред или добрите нрави или нарушава приложимото право или правата на трети лица, например правата на интелектуална собственост (марки, лога, търговски марки и т.н.).

Спонсорът също така си запазва правото да изключва участници от конкурса и да изтрива каченото от тях Съдържание от хъба, в случай че те са нарушили тези условия, въвели са неверни лични данни или се опитват да влияят на този конкурс чрез техническа манипулация.

Награди – 3 броя мулти блендер Russell Hobbs NutriBoost.

Победителите ще бъде определен от жури, съставено от служители на Спонсора.

Победителите ще бъдат уведомени чрез и-мейл, ако са избрали да участват чрез Уебсайта на конкурса, или чрез директно съобщение, ако са избрали да използват социални медии,  и имената им ще бъдат публикувани Уебсайта на конкурса или на Фейсбук страницата на Russell Hobbs www.facebook.com/RussellHobbsBG в рамките на две седмици след края на периода на конкурса.

В уведомяващия и-мейл победителите ще бъдат помолени да посочат точен адрес в рамките на 2 седмици, за да може наградите да им бъдат доставени с куриер. Ако те са използвали социални медии за участие, те могат да бъдат помолени да осигурят и потвърдят други детайли включително и изключително тяхната дата на раждане и й-мейл адрес.

Ако с някой победител не може да бъде установен контакт, или той не отговори в рамките на 2 седмици след датата на изпратеното уведомление по и-мейл или директно съобщение, или наградата се върне като недоставена, победителят губи правата си върху наградата. В такъв случай спонсорът ще връчи наградата на друг участник от всички коректно регистрирали се участници, избран на случаен принцип. Ако с резервния победител не може да се установи контакт или той не отговори в рамките на посочения по-горе срок, или наградата се върне като недоставена, тогава тя няма да бъде раздавана отново.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара