Спечелете пътуване до Лондон и тениски от „Петдесет нюанса по-тъмно“


Краен срок - 10 февруари 2017

Готова ли си да покажеш колко добре познаваш половинката си...? А той, дали те познава толкова добре?

Без повече тайни!

Регистрирай себе си и твоята половинка сега! Всеки ден ние ще се обаждаме на 5 двойки и ще ви задаваме въпроси. Ако и двамата отговорите еднакво, имате шанса да спечелите пътуване до Лондон за премиерата на най-горещото филмово събитие тази година – "50 нюанса по-тъмно"!

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат като Крисчън Грей и Анастейжа Стийл в Петдесет нюанса по-тъмно – втората част от световния феномен „Петдесет нюанса“. Като продължение на събитията от блокбъстъра от 2015 г., чийто приходи в световен мащаб надвишиха $560 милиона, новият филм прави своя дебют броени дни преди Св. Валентин и ни кани да се отдадем на един нюанс по-тъмно.

Когато нараненият Крисчън Грей се опитва да върне в живота си вече много предпазливата Анастейжа Стийл, тя иска от него нов договор, преди да се реши да му даде втори шанс. И точно когато двамата започват да изграждат довериe помежду си и намират стабилност във връзката си, тъмни фигури от миналото на Крисчън се връщат в живота му. Навлизайки в пространството на двамата млади, тъмните нюанси са решени да разклатят надеждите им за общо бъдеще.

За участие в първия етап на Промоцията участникът трябва да регстрира себе си и своя партньор. Регистрацията се извършва лично от участника в Промоцията в Интернет страницата на http://www.radioenergy.bg/. Всеки ден в периода 18.01.2017 – 03.02.2017 г. представители на „Радио Energy” ще се обаждат на пет регистрирани двойки и ще им задават въпрос, свързан с единия от партньорите. Ако участникът и неговият партньор отговарят еднакво на зададения въпрос, те ще бъдат включени в томболата за голямата награда в играта – пътуване до Лондон за премиерата на филма „Петдесет нюанса по-тъмно“, която ще се проведе на 09.02.2017.

В рамките на втория етап от промоцията в Интернет страницата на http://www.radioenergy.bg/ всеки ден ще бъде публикуван по един въпрос, свързан с филма „Петдесет нюанса по-тъмно“. За участие във втория етап на Промоцията участникът трябва да се регистрира в Интернет страницата на http://www.radioenergy.bg/ и да отговори правилно на един или повече от въпросите. Всеки ден в периода 06.02.2017 – 10.02.2017 г. ще бъдат изтегляни по двама печеливши участници, които ще получат дамска тениска от наградния фонд на филма.

Потребителите, които искат да се регистрират за участие в промоцията е необходимо да попълнят коректно онлайн формата в сайта http://www.radio1rock.bg  ., която включва:

- малко име и фамилия на участника;
- малко име и фамилия на партньора на участиника;
- възраст на участника;
- град по местоживеене;
- пол на участника
- email и телефон за връзка с участника;
- email и телефон за връзка с партньора на участника;

Регистрацията за участие е напълно безплатна.

Награди: Организаторът „Форум Филм България ООД“ предоставя наградите, които са както следва:

Голяма награда: Пътуване до Лондон и посещение на премиера на филма ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ПО-ТЪМНО на 09.02.2017 г.

Пътуването включва само и единствено:

Самолетни билети, с включени такси, София – Лондон на 09.02.2017 г. и Лондон - София на 10.02.2017 г. за победителя и и един негов придружител, избран от него;
1 нощувка за двама в хотел в Лондон;
Две покани за премиера на филма ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ПО-ТЪМНО
Пътна застраховка;
Транфер под формата на билети за влака от летището до Лондон и обратно;

Поощрителни награди: поощрителните награди са само и единствено от официалния мърчандайз на филма и представлява:

- 10 бр. дамски тениски от официалния награден фонд на филма;

Условия за получаване на Голямата награда:

- Единият от двамата пътуващи трябва да е над 18 години;

- Ако Победителят няма навършени 18 години – тогава неговият придружител трябва да бъде родител/настойник или упълномощен от родителя/настойник, който да пътува с победителя;

- Победителят и придружителят му трябва да имат валидни документи за пътуване зад граница, които да имат валидност минимум 6 месеца от датата на пътуване;

- Хотелското настаняване е на принципа – двама възрастни в една стая;

- На рецепцията на хотела трябва да бъде представена валидна кредитна карта в случай на инциденти;

Поощрителни награди: Изтеглените печеливши ще получат обаждане от Организатора на предоставените от тях данни при регистрацията;

Поощрителните награди ще бъдат теглени на лотариен принцип на 16.12;

Победителите за голямата награда ще бъдат обявени на 03.02.2017 г. Победителят трябва да потвърди до 18.00 ч. на 06.02.2017, че ще ползва Голямата награда и да предостави своите имена и тези на придружителя му по лична карта.  Ако се откаже, то Организаторите имат право да изберат друг победител на лотариен принцип, който да получи наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара