Спечелете пътуване до Лондон и тениски от „Петдесет нюанса по-тъмно“


Краен срок - 10 февруари 2017

Готова ли си да покажеш колко добре познаваш половинката си...? А той, дали те познава толкова добре?

Без повече тайни!

Регистрирай себе си и твоята половинка сега! Всеки ден ние ще се обаждаме на 5 двойки и ще ви задаваме въпроси. Ако и двамата отговорите еднакво, имате шанса да спечелите пътуване до Лондон за премиерата на най-горещото филмово събитие тази година – "50 нюанса по-тъмно"!

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат като Крисчън Грей и Анастейжа Стийл в Петдесет нюанса по-тъмно – втората част от световния феномен „Петдесет нюанса“. Като продължение на събитията от блокбъстъра от 2015 г., чийто приходи в световен мащаб надвишиха $560 милиона, новият филм прави своя дебют броени дни преди Св. Валентин и ни кани да се отдадем на един нюанс по-тъмно.

Когато нараненият Крисчън Грей се опитва да върне в живота си вече много предпазливата Анастейжа Стийл, тя иска от него нов договор, преди да се реши да му даде втори шанс. И точно когато двамата започват да изграждат довериe помежду си и намират стабилност във връзката си, тъмни фигури от миналото на Крисчън се връщат в живота му. Навлизайки в пространството на двамата млади, тъмните нюанси са решени да разклатят надеждите им за общо бъдеще.

За участие в първия етап на Промоцията участникът трябва да регстрира себе си и своя партньор. Регистрацията се извършва лично от участника в Промоцията в Интернет страницата на http://www.radioenergy.bg/. Всеки ден в периода 18.01.2017 – 03.02.2017 г. представители на „Радио Energy” ще се обаждат на пет регистрирани двойки и ще им задават въпрос, свързан с единия от партньорите. Ако участникът и неговият партньор отговарят еднакво на зададения въпрос, те ще бъдат включени в томболата за голямата награда в играта – пътуване до Лондон за премиерата на филма „Петдесет нюанса по-тъмно“, която ще се проведе на 09.02.2017.

В рамките на втория етап от промоцията в Интернет страницата на http://www.radioenergy.bg/ всеки ден ще бъде публикуван по един въпрос, свързан с филма „Петдесет нюанса по-тъмно“. За участие във втория етап на Промоцията участникът трябва да се регистрира в Интернет страницата на http://www.radioenergy.bg/ и да отговори правилно на един или повече от въпросите. Всеки ден в периода 06.02.2017 – 10.02.2017 г. ще бъдат изтегляни по двама печеливши участници, които ще получат дамска тениска от наградния фонд на филма.

Потребителите, които искат да се регистрират за участие в промоцията е необходимо да попълнят коректно онлайн формата в сайта http://www.radio1rock.bg  ., която включва:

- малко име и фамилия на участника;
- малко име и фамилия на партньора на участиника;
- възраст на участника;
- град по местоживеене;
- пол на участника
- email и телефон за връзка с участника;
- email и телефон за връзка с партньора на участника;

Регистрацията за участие е напълно безплатна.

Награди: Организаторът „Форум Филм България ООД“ предоставя наградите, които са както следва:

Голяма награда: Пътуване до Лондон и посещение на премиера на филма ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ПО-ТЪМНО на 09.02.2017 г.

Пътуването включва само и единствено:

Самолетни билети, с включени такси, София – Лондон на 09.02.2017 г. и Лондон - София на 10.02.2017 г. за победителя и и един негов придружител, избран от него;
1 нощувка за двама в хотел в Лондон;
Две покани за премиера на филма ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА ПО-ТЪМНО
Пътна застраховка;
Транфер под формата на билети за влака от летището до Лондон и обратно;

Поощрителни награди: поощрителните награди са само и единствено от официалния мърчандайз на филма и представлява:

- 10 бр. дамски тениски от официалния награден фонд на филма;

Условия за получаване на Голямата награда:

- Единият от двамата пътуващи трябва да е над 18 години;

- Ако Победителят няма навършени 18 години – тогава неговият придружител трябва да бъде родител/настойник или упълномощен от родителя/настойник, който да пътува с победителя;

- Победителят и придружителят му трябва да имат валидни документи за пътуване зад граница, които да имат валидност минимум 6 месеца от датата на пътуване;

- Хотелското настаняване е на принципа – двама възрастни в една стая;

- На рецепцията на хотела трябва да бъде представена валидна кредитна карта в случай на инциденти;

Поощрителни награди: Изтеглените печеливши ще получат обаждане от Организатора на предоставените от тях данни при регистрацията;

Поощрителните награди ще бъдат теглени на лотариен принцип на 16.12;

Победителите за голямата награда ще бъдат обявени на 03.02.2017 г. Победителят трябва да потвърди до 18.00 ч. на 06.02.2017, че ще ползва Голямата награда и да предостави своите имена и тези на придружителя му по лична карта.  Ако се откаже, то Организаторите имат право да изберат друг победител на лотариен принцип, който да получи наградата.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар