Спечелете незабравима безплатна 7 дневна почивка в Дубай за шестима


Краен срок - 1 март 2017

Спечели Бягство към Дубай

Чудиш ли се все още какво да правиш по време на дългата мразовита зима? Дали да отидеш на ски или просто да си седиш вкъщи? А защо пък да не избягаш някъде на топло... за без пари!

Сега имаш невероятната възможност за 25 лева да се забавляваш с приятели и да си починеш в Дубай за цяла седмица! Звучи прекалено хубаво, за да е истина, но в "Кристалният череп" изпълняваме коледни желания! Само навий още 5 човека и с общи усилия се пробвайте да се измъкнете от една от най-добрите български стаи за бягство! Ще бъдете пренесени в света на Индиана Джоунс чрез спиращ дъха декор и оригинален реквизит от култовата поредица!

Решете всички загадки колкото се може по-бързо и ако никой друг не е бил по-добър от вас, се гответе да стягате куфарите! Ако пък сте петима, то топлината пак може да стигне до всеки един от вас - този път под формата на безплатна климатизация на вашите домове! Завидни награди има и за по-малките отбори също! Подарете си този уникален шанс и елате да се състезавате с времето!

Награди

6ма играча:

7 дневна почивка до Дубай, с поет транспорт, настаняване в хотел Crowne Plaza и безброй незабравими изживявания. Като кулминацията на почивката ще бъде посещението на най-добрата стая HintHunt Dubai. Тази награда е благодарение на нашите спонсори от Moderato Tours

5ма играча:

За  всеки участник има ваучер на стойност 500 лв. за климатизация на дома, с безплатен монтаж. Тази награда е благодарение на нашите спонсори от Topsystem.

4ма играча:

Ваучер за безплатно посещение в ТОП стаите на София „Cosmos“ от Escapereality.bg; „Древен Египет“, „Хакера“ и „Пиратско Пътешествие“ на Offline Entertainment; Тайната на Криптос от Myst Entertainment; Портал  и Тайните на професор Линд от Questomania;

3ма играчи:

Ваучери за безплатни игри на стойност 150 лв. в Билярд клуб STIX.

2ма играчи:

Два броя професионални билярд щеки. Тази награда е благодарение на нашите спонсори от Билярд клуб STIX.

1. Кой може да участва?

Всички лица, навършили 18 години, а за лица под 18 години трябва да има пълнолетен придружител в отбора!

2. Кой НЕ може да участва?

Лица, които вече са играли стаята „Кристалният Череп“. При установяването на участие на лице, което е минало през стаята, отборът се дисквалифицира.

3. Как мога да участвам?

Първо съберете приятели, колеги, семейство или познати в отбор от 2 до 6 играчи.

След това резервирайте час през резервационната форма на нашия интернет сайт, по имейл или по телефон.

И накрая изиграйте Стаята за бягство „Кристалният Череп“ на Escapeway в периода на турнира!

4. Как печеля награда?

При най-добро време от всички отбори, които са преминали по време на игровия период, печелите наградата за съответната бройка участници в отбор.

5. Жокерите имат ли  значение?

ДА, в рамките на турнира всеки жокер носи 2 минути наказателно време, което се прибавя към крайното време при приключване на играта!

6. Какво става при еднакво време на един или повече отбори с най-добър резултат.

В такъв случай отборите ще проведат фаза на „Златен гол“. Предварително всеки отбор ще попълни анкета относно това, в кои стаи за бягство е бил. Установява се стаята за бягство, през която нито един отбор не е минал и се изиграва. Отборът с най-добро време от тази стая печели наградата.

Разходите по допълнителната игра се поемат от организаторите на събитието.

В случай, че отборите не могат да посочат обща стая за бягство, която не са посещавали, организаторите на събитието си запазват правото да изберат коя да бъде тази стая.

При наличие на участник или отбор, който е излъгал за изиграните до момента стаи за бягство, този отбор бива незабавно дисквалифициран.

Фазата на „Златен гол“ трябва да бъде осъществена не по-късно от седем календарни дни след приключване на турнира!  

Победителите ще бъдат обявени до 7 календарни дни след приключване на турнира или не по-късно от 08.03.2017г.

Всички победители ще бъдат обявени на интернет страницата ни /www.escapeway.bg/ в секция „Турнир“, в подсекция „Победители“, както и на фейсбук страницата ни www.facebook.com/escapeway.bg

Може ли отбор от 6 играчи да участва за наградата за отбор от двама, трима, четирима или петима?

НЕ нито един отбор НЕ може да участва за наградите в низходящ ред!

Може ли отбор от 2 играча да участва за наградата за отбор от трима, четирима, петима или шестима?

ДА, стига да си заплати съответната сума за брой участници. Пример: отбор от 2 играчи иска да участва за голямата награда на отбор от 6 играча. На него ще му е необходимо само да си доплати сумата, оставаща за отбор от 6 играчи /70 лв. + 80 лв. = 150 лв./.

При избиране на тази опция отборът губи възможността да спечели награда за съответната моментна бройка.

Ако по-малоброен отбор спечели наградата за отбор от 5 и 6 играчи, този отбор е нужно да съобщи имената на лицата, който също ще спечелят съответните награди в рамките на 48 часа от обявяването на резултатите от турнира, в противен случай награди ще получат само лицата, участвали в играта!

Може ли да преотстъпя наградата си на трето лице?

В рамките на 48 часа след обявяване на победителите от турнира, отборите от 5 и 6 играчи трябва да потвърдят имената на получателите на съответните награди. При разлика в имената на играчите, изиграли стаята и носителите на награда се попълва декларация за доброволно прехвърляне на наградата на трето лице. Тази декларация трябва да е нотариално заверена, като всички разходи по това действие са изцяло за сметка на клиента.     

Кога ще си получим наградите?

До седем дни след обявяването на резултатите всички победители ще бъдат поканени в приемната на „Кристалният Череп“, където ще им бъдат връчени наградите. 


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара