Спечелете скутер Kisbee-50 и 8 подаръчни комплекта от Prista Oil


Краен срок - 6 март 2017

Участието се извършва посредством следния механизъм: всеки участник трябва да посети страницата на Организатора, да хареса страницатата, да приеме правилата за участие и да попълни анкетата, публикувана в страницата на играта.

Печелившите се обявяват всяка седмица, в продължение на 8 седмици, на страницата на играта. След края на осмата седмица се обявява участникът, който печели голямата награда.

Общият брой на наградите, които ще раздаде Приста Ойл Холдинг ЕАД е 8 (осем) броя подаръчни комплекта от 4л масло Havoline и 4л антифриз Prista и 1 (една) голяма награда – брандиран скутер.

Всеки понеделник, започвайки от 16.01.2017г. на случаен принцип от всички регистрирани в периода на играта участници, ще бъдат изтеглени и обявени на страницата на Приста Ойл Холдинг във Facebook имената на участника, който ще получи награда. В седемдневен срок печелившите трябва да изпратят съобщение , в което да посочат имена, телефон за връзка и адрес за доставка на наградата.

В случай, че администраторът не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси наградата си в срок до 7 дни, считано от изпращането на лично съобщение за спечелването й, тя остава за Организатора.

Получаването на наградата от печеливш участник се извършва чрез изпращането й на посочения от него адрес на територията на Република България, за сметка на Приста Ойл Холдинг.

Всеки от участниците може да спечели само една награда.

Всички регистрирани и неспечелили участници участват в томболата за голямата награда, след приключване на 8-седмичният срок на играта.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар