Спечелете 7 дневна почивка в с. Баня и още 50 награди от Flex Code


Краен срок - 9 май 2017

Спечели 7-дневна почивка за двама на топли минерални извори

Споделете Вашия опит – какво се промени за Вас с участието Ви в мисия „ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ“.

Чувствате ли се по-уверени? Срещате ли се с повече хора? Преоткрихте ли разходките в планината и в парка? Движението дава ли Ви повече сила и енергия да се справяте с ежедневните си трудови ангажименти?

Изпратете ни Вашата кратка история и тя ще бъде публикувана на сайта на „ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ“. Няма нищо по-стимулиращо от положителния опит на другите. Не се страхувайте да споделите Вашия!

Флекс Код Премиум ви подарява крачкомер

Активността е живот. Ние от Хербамедика сме тук да ви покажем, че да се движиш редовно може да е лесно и приятно. С тази цел разработихме за вас персонален стимул за движение: наричаме го мисия ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ.

Всяка крачка, която правите ви приближава не само до вашето здраве, но и до много изненади. Участниците в мисия ГОЛЯМОТО ХОДЕНЕ имат 3 шанса да спечелят от нашите 51 награди. Един от вас ще се наслади на 7-дневна почивка с любим човек на топли минерални бани. В рамките на инициативата ще бъдат раздадени и 50 комплекта от по 3 опаковки Флекс Код Премиум.

Направете първата крачка към пълноценното движение още днес с Флекс Код Премиум.

Участието в Играта не е обвързано с покупка.

В Играта може да вземе участие всяко физическо лице, което има на разположение календарите, които са вложени в пропоционалните опаковки на Добавката,. В Играта не могат да участват служителите на Организатора, служителите на печатница "Инвест Прес" АД, членове на техните семейства (включително възходящи и низходящи до втора степен, съпрузи и роднини до втора съребрена степен). Юридически лица също нямат право да участват в Играта.

Основни условия:

    Да носи ежедневно крачкомера.
    В края на деня да нанася изминатите за деня крачки в календара.
    Да използва оригиналния календар от опаковката на Флекс Код Премиум.
    Да попълни всички полета на календара (Три имена, адрес за доставка, телефон за връзка, години, начална и крайна дата на периода, в който са замерени общо изминатите крачки).
    Да попълни 3 (три) календара и да ги изпрати в централния офис на Хербамедика, на адрес: София, п.к. 1618, ж.к. Бъкстон, ул. „Иван Сусанин“ №45, вх. Б, ет. 3.

За да се включи във втората игра, освен условията от първата игра, трябва да бъде изпълнено едно допълнително изискване:

     Да напише и изпрати кратък авторски разказ на тема: Дали участникът има промяна във функционалността на ставите, а следователно и в ежедневието му. Физическата активност подобрила ли е общото  състояние на участника? Да сподели как се чувства.

Петдесет Участници, които са изпълнили условията на Раздел II от настоящите Общи условия и са попълнили и изпратили по 3 оригинални календара от промоционалните опаковки на "Добавката", че участват в томбола, в която ще имат възможност да спечелят по 3 опаковки от Добавката.

Томболата ще бъде проведена на два пъти, като датите и наградите са както следва:

На 15.02.2017 г. ще бъдат изтеглени на случаен принцип  25 награди по 3 опаковки от Добавката. Т.е. 25 бр. участници ще спечелят по 3 опаковки от Добавката - ще бъдат спечелени общо 75 бр. опаковки.

На 10.05.2017 г. ще бъдат разиграни останалите 25 награди от по 3 опаковки от Добавката. На случаен принцип ще бъдат изтеглени останалите спечелили по 3 опаковки от добавката.

На 10.05.2017 г. ще бъде изтеглена и голямата награда: 7-дневна почивка за двама на топлите минерални извори на комплекс "Изгрева", в с. Баня, община Разлог. В тегленето на голямата награда ще участват тези, които са изпълнили и допълнителното изискване от Раздел II.

Само участници, които са изпълнили основните  и допълнителното условие, имат право да играят за голямата награда, като наред с това, те ще бъдат включени и в томболите за петдесетте опаковки от Добавката.

7-дневна почивка за двама ще включва: 6 нощувки в стая за двама, 6 закуски за двама, използване на 2 шезлонга, както и свободното използване на наличните басейни с минерална вода.

Наградата ще бъде предоставена под формата на ваучер. Датата за използването на ваучера следва да бъде договорена между представител на комплекс "Изгрева" и участникът спечелил наградата. 

Имената и града на Участниците, спечелили награди по т. 7.1.; т. 7.2. и/или т. 7.3. ще бъдат публикувани в сайта на Играта: igra.flexcode.bg, както и в първите след тегленето на наградите, съботни броеве на вестник телеграф, като датите на изданията са както следва: 18.02.2017 г. и 13.05.2017 г. съответно.

Всеки Участник, който е спечелил награда и неговите имена са публикувани, съгласно т. 8 от Общите условия по-горе, трябва да се обади на телефонът, посочен в т. 1, в срок до 7 (седем) дни, считано от датата на публикуване на спечелилите Участници, съгласно т. 8 от Общите условия по-горе. При обаждането си до Организатора,  спечелилият Участник трябва да посочи свои собствени точни и верни лични данни, а именно: три имена, телефон за връзка, адрес (в случаите на т. 10 от Общите условия).

Наградите се изпращат по куриер за сметка на Организатора, на адрес, посочен от спечелилия Участник, съгласно т. 9 от Общите условия по-горе до 45 (четиридесет и пет) работни дни, считано от датата на получаване на обаждането от съответния спечелил Участник.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара