Спечелете награди от Philips - уреди за красота, за мъжете и за кухнята


oncontextmenu="return false;" Краен срок - 28 септември 2017

В периода на провеждане на Кампанията участниците могат да се регистрират на страницата на кампанията и да следват стъпките за участие. Всички лица навършили осемнадесет годишна възраст към момента на стартиране на Кампанията, посетили промоционалната страница и регистрирали се за участие в Кампанията в периода от 29.09.2016 до 28.09.2017г., могат да спечелят награда продукти на Philips, посочени в настоящите правила.

Стъпки за регистрация:

1. Посетете промоционалната страница http://www.consumerproducts.philips.com/LP=6058.
2. Попълнете формата за регистрация със следната задължителна информация:
- Име;
- Фамилия;
- Пол;
- Дата, месец, година на раждане;
- Имейл адрес;
- Маркирайте полето „Съгласен съм с Политиката за конфиденциалност и условията на Играта“;
- Маркирайте полето „Декларирам, че към настоящия момент имам навършени осемнадесет години“;
- Маркирайте полето „Предоставям своето съгласие да получавам в бъдеще информация за Philips продукти и промоции“.

Това поле не е задължително и Организаторът не задължава участника в играта да предостави своето съгласие, за да бъде завършена неговата регистрация.

Кликнете на бутона за регистрация/изпращане на данните

След като попълните регистрационната форма, избирате бутона, веднъж избрана тази опция, не можете да се върнете и модифицирате предоставената вече лична информация.

Регистрацията ще бъде завършена с потвърждаващо съобщение на уеб страницата, или със съобщение, обясняващо причината за отказа на регистрация. Регистрацията би била неуспешна в случай че:

- участникът не попълни всички задължителни полета;
- участникът предостави непълна или некоректна информация;
- участникът заяви своето желание за участие в играта в срок извън посочения;

Всеки участник може да спечели само за 1 (една) предметна награда.

Победителите се определят чрез лотария в присъствието на свидетели.

Предоставените награди включват различни продукти на Philips в категорията красота (напр. преси, сешоари, маши за коса, епилатори), бръснене и подстригване (напр. електрически самобръсначки, тримери за брада и тяло, машинки за подстригване) и кухненски уреди (напр. блендери, пасатори, сокоизстисквачки)

Всеки месец за периода на Кампанията се определя вида на наградите и по 3 победителя

Организаторът има правото да определи на лотариен принцип наградата за всеки победител

Победителите ще бъдат обявени след провеждането на месечните лотарии. Месечните лотарии ще бъдат провеждани веднъж в месеца между първо и десето число, като се теглят победителите сред участниците от предходния календарен месец.

На всяка лотария ще бъдат обявявани по трима победители.

Имената на победителите ще бъдат оповестени на официалната страница на кампанията  http://www.consumerproducts.philips.com/LP=6058

Организаторът ще уведоми победителите чрез e-mail до посочения при регистрацията електронен адрес, в отговор на който, победителят предоставя актуалния си адрес за доставка на наградата.

Организаторът изпраща наградите на победителите на посочените от тях адреси за доставка. Всеки участник, определен за победител следва да предостави адрес, на който да му бъде доставена съответната награда в 14 дневен срок след предоставянето от негова страна на пълен адрес. Доставката се извършва чрез куриерска компания за сметка на Организатора.
Организаторът си запазва правото да се свързва с участниците при грешен или неточен адрес за доставка.

В случай че участник, определен за победител откаже да приеме наградата или не предостави адрес, на който да му бъде доставена съответната награда в рамките на 7 дни след изпращане на съобщението от страна на Организатора, се избира друг участник, който да получи неговата награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара