Спечелете телевизор, хладилник, кафе машина, смартфони, лаптопи и още много награди


Краен срок - не е посочен

От 1 Януари 2017 Готвач.бг започва своята нова кулинарна игра, в която всеки активен участник в сайта може да събира точки, срещу които да получи наградите, които желае. Потребителят може да избира измежду различни електроуреди от реномирани марки.

Кой и как може да участва?

Всеки регистриран потребител може да участва в играта на сайта. Само регистрирани потребители могат да участват! Участието в играта не е обвързано с покупката на стоки или услуги.

Как функционира играта?

Всеки регистриран потребител в сайта може да събира точки, като добавя рецепти, статии, снимки, форумните теми, коментари и др. Пълните условия за печелене на точки можеш да видиш по-долу.

За да получиш награда, трябва да си събрал необходимите точки за съответната награда. Ако това е така, в твоя админ панел в секция Избери Награда можеш да си заявиш наградата, която ние ще ти изпратим. Когато получиш една награда, точките за нея се приспадат от общите ти точки. С оставащия ти брой точки можеш да вземеш друга награда или да продължиш да събираш точки, докато събереш достатъчно за следващата желата от теб награда.

Кога се раздават наградите и какви са те?

Наградите се изпращат в рамките на 3 седмици от момента на заявяването им.

Всеки участник може да избира измежду повече от 60 награди, стига да е спечелил точките за това. В админ панела на всеки потребител в секция Избери Награда се показват наградите, които може да заяви с точките, които потребителят има в момента.

Пример: Ако един потребител има 1500 точки, в неговата секция Избери Награда ще бъдат показвани само наградите, които може да заяви за тези 1500 точки. Наградите които изискват повече точки няма да бъдат показвани в тази секция. Преглед на всички награди и точките необходими за тях, потребителят може да види на посочения линк.

Наградите не се изчерпват, т.е. ако един потребител си избере дадена награда, тази не се премахва от списъка с наградите и всеки друг потребител може също да си я заяви, стига да има съответните точки за това.

Защо да участвам?

Със своите над 6 милиона посещения месечно Готвач.бг (виж статистиката на Google Analytics за декември 2016) е НАЙ-посещаваният кулинарен сайт в България и сред топ 100 кулинарни сайтове в света.

За всеки кулинар е мотивиращо да знае, че неговите рецепти ще бъдат видяни, сготвени и оценени от хиляди потребители всеки месец. А защо да не печелиш и награди от това, събирайки точки от всяка твоя идея? Играта няма състезателен характер спрямо другите участници в сайта и всеки потребител може да спечели награда, събирайки необходимите му точки.

Мечтал ли си да станеш Мастър Шеф? Ти можеш да станеш нашия Мастър Шеф благодарение на кулинарните си умения. Всеки от нашите готвачи получава кулинарен ранг, който да отразява не само уменията му в кухнята, но и неговия напредък.

Всички регистрирани на сайта ни любители готвачи получават ранг Новак и преминавяйки през останалите рангове Чирак, Помощник Готвач, Готвач и Иноватор, могат да получат и най-високата титла - MasterChef. Точките и условията, необходими за всеки ранг, можеш да видиш тук.

Как се събират точките?

Когато си активен в сайта, например когато сготвиш или снимаш една рецепта, добавиш рецепта или коментираш чужда такава, ти получаваш точки. Колкото повече, толкова повече. Точките се събират в твоя профил и във всеки един момент можеш да видиш колко точки имаш.

Споделяй и изпращай твоите потребителски рецепти на близки, приятели и във фейсбук. Петте най-посещавани рецепти за месеца ще получат допълнителни точки.

Активността на останалите потребители, както и всички новости, можеш да следиш в нашата социална кулинарна мрежа.

Условия за получаване на точки

    Регистрация в сайта- 5 точки
    Попълнен профил - 7 точки
    Попълнен разширен профил - 6 точки
    Добавяне на аватар (снимка) към твоя профил - 3 точки
    Сготвяне на публикувана рецепта (от бутона СГОТВИ) - 1 точка
    Добавяне на рецепта без снимка - 3 точки за всяка одобрена рецепта
    Добавяне на рецепта със снимка - 13 точки за всяка одобрена рецепта
    Добавяне на КРАТКА рецепта със снимка - 7 точки за всяка одобрена рецепта
    Добавяне на ДЪЛГА и ПОДРОБНА рецепта със снимка - 16 точки за всяка одобрена рецепта
    Добавяне на ТЕМАТИЧНА рецепта със снимка - 16 точки за всяка одобрена рецепта
    Добавяне на статия - 15 точки (11 за кратка) за всяка одобрена статия
    Добавяне на собствена снимка към публикувана вече рецепта - 3 точки за всяка одобрена снимка
    Първият, който добави снимка към рецепта без снимка - 7 точки при одобрена снимка
    Отваряне на нова форумна тема - 1 точка
    Най-посещаваната потребителска рецепта за месеца - 40 точки
    2ра, 3та, 4та, 5та най-посещавани потребителски рецепти за месеца - 25 точки всяка
    Покани приятел в Готвач.бг - 30 точки, когато твоят приятел достигне 100 точки
    Покани приятел в Готвач.бг - 130 точки, когато твоят приятел достигне 1000 точки
    Получаване на нов ранг - 20 точки

С участието в кулинарната игра потребителят се съгласява с приемането на правилата на играта изложени тук, общите условия на сайта, както и съгласието си за обработване на личните данни за целите на играта.
Наградите не могат да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност.

Точките не могат да бъат разменяни/подарявани между участниците на сайта.

В играта НЕ могат да участват авторите/редакторите на сайта.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара