Спечелете 3 електрически скутера и гориво на стойност 1000 лв. и още над 65 000 награди


Краен срок - 28 февруари 2017

Очакват те над 65 000 моментни награди и томбола за големите награди

В периода 20.01.2017 г. - 28.02.2017 г., при покупка на 30 или повече литра гориво G-Drive 100 или G-Drive Diesel от бензиностанции Газпром, клиентите имат право да получат скрач карта.
Всяка скрач карта дава две възможности за печалба на награда:

     Моментна награда - наградата, изписана под изтриващия се слой на скрач картата
     Право на участие в томбола за големите награди, след предварителна регистрация

За участие в томболата, клиентите трябва да регистрират своята скрач карта и фискален бон от покупката на гориво на www.gazprom-petrol.bg/prize. Всяка регистрация е допълнителен шанс за печалба на награда!

Краен срок за регистрации за томболата – 07.03.2017 г. Теглене на томбола за големите награди – 14.03.2017 г.

Промоционалната активност се организира и провежда на в следните търговски обекти – бензиностанции от веригата „ГАЗПРОМ“ на територията на Република България:

    Бургас, ж.к. Меден рудник, бул. Захари Стоянов
    Бургас, бул. Транспортна
    Ловеч, изход Троян, главен път Ловеч-София
    Русе, бул. Липник
    Харманли, главен път Е80
    Смолян, ул. Невястата, 1 км преди входа на града от Пампорово
    Пловдив, бул. Карловско шосе 38
    Пазарджик, ул. Кочо Честименски 8Д
    главен път Пловдив-Асеновград, бул.България 189
    Пловдив, ул. Христо Ботев 1 Б
    Пловдив, бул. Пещерско шосе 32
    Пловдив, бул.Никола Вапцаров 91Б
    Пловдив, бул. Санкт Петербург 48
    Пловдив, бул. Васил Априлов 95 А
    Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий 9
    Велинград, изход на града за София
    Първомай, кв. Дебър, вход от Хасково
    Хасково, изход за Димитровград
    Димитровград, изход за Хасково
    Пловдив, Околовръстен път на Пловдив, след (Метро)
    Пловдив, бул. Кукленско шосе
    Хасково, бул. Съединение 44
    Видин, бул. Панония 66
    Главен път Е79 - София-Кулата, 4 км. след Благоевград
    Враца, ул. Илинден 22 (изход Монтана)
    София, бул. Цветан Лазаров
    София, Черен кос, бул. Цар Борис ІІІ №509
    Банско, вход от Разлог, ул. Патриарх Евтимий 1

Всеки участник има право да получи 1 (една) скрач карта за всяка покупка отговаряща на Общите условия на промоционалната активност.

Не се разрешава нарушаване целостта на една покупка на гориво, при единично посещение на търговски обект участващ в активността, с цел получаване на повече от една скрач карта.

“Единично посещение на търговски обект” се дефинира всяко посещение на клиент на търговски обект от веригата «ГАЗПРОМ», участващ в настоящата промоционална активност, при което клиент влезе физически с превозно средство на територията на търговски обект и прилежащите му външни площи, направи покупка на 30 или повече литра гориво G-Drive 100 или G-Drive Diesel, заплати покупката по метод указан в настоящите условия и напусне физически с превозното си средство територията на търговския обект и прилежащите му външни площи.

Едно лице има право да направи до 2 (две) участия в настоящата промоционална активност в рамките на 24 часа в един търговски обект от веригата «ГАЗПРОМ» участващ в настоящата промоционална активност.

Всеки участник има право да направи неограничен брой регистрации за томболата за големите награди, отговарящи на условията на настоящите правила. Всяка регистрация е допълнителен шанс за печалба на голяма награда.

Моментни награди - компютърна безжична мишка, блутут слушалка, рекламна чаша, енергийна напитка G-Drive, отстъпка 10 ст./литър при следваща покупка на G-Drive гориво.

"Отстъпка 10 ст./литър при следваща покупка на G-Drive гориво” – наградата дава възможност в периода 20.01.2017 г - 31.03.2017 г. включително, клиентите да получат еднократна отстъпка в размер на 10 ст./литър за следваща покупка на гориво G-Drive 100 или G-Drive Diesel в търговски обект от веригата «ГАЗПРОМ» участващ в настоящата промоционална активност. За да се възползват от отстъпката, клиентите трябва да предоставят скрач карта печелеща моментна награда “Отстъпка 10 ст./литър при следваща покупка на G-Drive гориво”, изписана под изтриващия се слой на скрач карта, в момента на покупка на горивото. Служител на обекта ще начисли отстъпката посредством уникалния персонален код изписан на скрач картата. Отстъпката важи при плащане в брой и/или посредством кредитна или дебитна банкова карта. Отстъпката не важи при плащане с корпоративна кредитна или дебитна карта «Газпром», UTA, DKV, E100 или EWROVAG. Отстъпката не може да се комбинира с други отстъпки

Големи награди: 1 х ГОРИВО НА СТОЙНОСТ 1000 ЛВ. и 3 х ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКУТЕР.

С участието си в промоцията, участниците се съгласяват да не търсят отговорност от Организатора и да не предявяват претенции свързани с моментните и големите награди.

Всяка скрач карта има два отрязъка – един за клиента и един за търговския обект.

Изплащане на моментни награди:

Моментните награди се предоставят на клиентите в момента на едновременното изпълнение на следните условия:  покупка на гориво, изпълване на условията за участие в промоционалната активност  и получаване на скрач карта. Не се допуска отложено предоставяне на моментни награди.

Условие за изплащане на моментна награда е, при констатиране на такава, клиентите да предадат печелившата скрач карта на служител на бензиностанцията, който ще откъсне и задържи втория отрязък от нея, наречен “Отрязък за бензиностанцията”. След това служител на бензиностанцията ще предостави на клиента изписаната моментна награда под изтриващия се слой на скрач картата.

Томбола за големите награди и награждаване на печелившите от нея:

За участие в томболата за големите награди, клиентите трябва да направят предварителна регистрация, в периода 25.01.2017 г. - 07.03.2017 г. включително, на електронен адрес: www.gazprom-petrol.bg/prize. Изисква се коректно въвеждане на следните данни: име, фамилия, имейл, телефон, град, данни за покупката на гориво (от касовия бон) - „брой сметка“, “код обект” и номера на скрач картата. Данните се въвеждат на кирилица в съответните полета на формата за регистрация. Един клиент може да направи неограничен брой регистрации за томболата за големите награди.

Всеки успешно регистриран касов бон и скрач карта, трябва да бъдат запазени до тегленето и обявяването на големите награди!

Томболата за големите награди ще се осъществи на 14.03.2017 г. в присъствието на нотариус. Едно лице може да спечели една голяма награда.

Печелившите ще бъдат обявени на сайта www.gazprom-petrol.bg/prize. Допълнително служител на НИС Петрол ЕООД ще осъществи контакт със спечелилите по телефон или имейл в рамките на 5 (пет) работни след тегленето. Организаторът не носи отговорност при въвеждане при регистрацията на неправилни или неверни телефон или имейл или други данни.

Връчването на големите награди ще се осъществи на територията на търговски обект от веригата “Газпром”, участващ в настоящата активност.

Спечелилите клиенти се съгласяват да участват в последващо публикуване на маркетингова информация в публичното пространство с цел оповестяване на печелившите на широката аудитория клиенти. С участието си в кампанията, участниците се съгласяват да бъдат заснети и публикувани в публичното пространство техни снимки със спечелените награди.

Като задължително условие за получаване на големите награди, спечелилите трябва да представят лична карта с данни, отговарящи на регистрацията, регистрираните касова бележка от покупката на гориво и скрач картата (отрязъкът за клиента). В случай на изгубен касов бон и/или скрач карта и невъзможност за доказване на покупка на гориво или регистрацията за големите награди, Организаторът си запазва правото да не предостави съответната награда.

Реквизитите от един касов бон могат да бъде използвани за регистрация еднократно. Всяка скрач карта може да бъде регистрирана еднократно.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара