Спечелете пътуване до Берлин, подаръчни кутии и тениски Durex


Краен срок - 28 февруари 2017

Наруши правилата и създай своята стена на любовта!

Създай най-уникалната стена на любовта без клишета и Durex ще я построи за теб.

Регистрирай код и спечели пътешествие без клишета за двама в Берлин.

Всички продукти на Durex следва да се счита, че участват в промоцията Свети Валентин 2017

В промоцията могат да бъдат спечелени:
- малки награди: подаръчни кутии Durex – по 1 всеки ден от промоцията
- голяма награда: 1 пътуване до Берлин за двама – в края на промоцията
- специални награди: тениски със „Стени на любовта“, създадени по собствен дизайн в приложението – 4 броя тениски, по една ще бъде избрана на 08.02.2017, 15.02.2017, 22.02.2017, 01.03.2017

За да участвате за спечелването на голямата награда или една от малките награди, трябва да направите следното:

1. Да закупите продукти Durex на стойност над 12 лв. с ДДС

2. Да приемете приложението и да регистрирате номера на касовия бон//фактура, въвеждайки следната информация: номер на касова бележка/фактура, дата на касова бележка/фактура, име, фамилия, телефонен номер и email адрес на следния адрес: https://www.facebook.com/DurexBG по указания в приложението начин, както и да потвърдите, че сте съгласни с настоящите Правила.

Запазете регистрираната касова бележка/фактура, с която в случай че спечелите, ще удостоверите направената покупка.

За да участвате за специална награда е необходимо:

1. Да приемете приложението и да създадете „стена на любовта“ по указания начин в приложението и да я споделите на стената на своя любим/ своята любима. „Стената на любовта“ ще бъде автоматично показана в галерия, създадена в приложението, след като бъде одобрена от администратот. Всички, които са приели приложението имат достъп до галерията и възможност да гласуват за „стените на любовта“ в нея.

2. Четири от „стените на любовта“ с най-много гласове в галерията ще бъдат физически възпроизведени върху тениска и спечелени от създателите си, съответно на датите: 08.02.2017, 15.02.2017, 22.02.2017, 01.03.2017

Всяка „стена на любовта“ минава одобрение от администратор, преди да се появи в галерията, която е част от приложението и всички участници имат достъп до нея. В случай, че някоя „стена на любовта“ не отговаря на общоприетите норми, тя няма да се появи в галерията. За избягване на неясноти, „стените на любовта“ съдържащи обидно и/или нецензурирани изображения и/или думи няма да бъдат одобрени.

Независимо колко „стени на любовта“ създава един участник, той участва в конкурса само с една такава, както е указано в ал. 7.2.2

За избягване на неясноти, покупка на продукти Durex или регистрация на касова бележка/фактура не е необходима за участие за специална награда.

Всеки регистриран номер на касова бележка/фактура участва в томболата за теглене на награди до края на Промоцията. За избягване на нясноти, касови бележки/фактури, наградени с малка награда в Промоцията, участват и за голямата награда.

Печелившият на голямата награда ще се тегли чрез томбола на 02 март 2017 г., в присъствието на нотариус. Печелившият участник ще бъде обявен на Фейсбук страницата на Промоцията www.facebook.com/DurexBG “Свети Валентин” и ще бъдат уведомени по телефон и/или e-mail.

Печелившите на малките награди ще се теглят всеки ден от периода на промоцията.

Печелившите на малките награди ще се теглят чрез уебсайта random.org. Победителите ще бъдат обявени в Бележка, публикувана от Организатора на www.facebook.com/DurexBG , която ще се обновява всеки ден. Победителите ще бъдат уведомени по email.

Печелившите на специалните награди ще бъдат обявявани, съответно на датите: 08.02.2017, 15.02.2017, 22.02.2017, 01.03.2017

Спечелилите специални награди ще бъдат обявени в Бележка, публикувана от Организатора на www.facebook.com/DurexBG (индикирайки броя на гласовете) и ще бъдат уведомени по email.

В Промоцията могат да бъдат спечелени следните награди:

Голяма награда: 1 пътуване до Берлин за двама
Голямата награда пътуване до Берлин за двама е в периода 31.03.2017 - 03.04.2017 и включва 3 нощувки със закуски в хотел, застраховка, самолетни билети. Туристическата агенция, с която се организира пътуването до Берлин за двама е Sunlight Travel. Авиопревозвачът е Bulgaria Air. Повече информация за хотела, в който ще бъдат настанени печелившият участник и неговия спътник: http://www.ivbergs.de/index.php?action=show_hotel_nomera&id=5

За избягване на неясноти, Организаторът не поема допълнителни разходи, свързани с престоя на печелившия участник и неговия спътник в Берлин. Всички допълнителни разходи са за сметка на печелившия и неговия спътник.

Малка награда: 37 подаръчни кутии Durex, всяка съдържаща:
1 кутия Durex Pleasure Me 3 бр.
1 кутия Durex TASTE Me 3 бр.
1 кутия Durex INVISIBLE Extra Sensitive 10 бр.
1 кутия Durex MUTUAL Pleasure 10 бр.
1 x Durex Play Cherry Gel 50ml
1 x Durex 2in1 Massage Gel GUARANA
1 x Durex вибриращ пръстен

Специална награда: 4 Тенискi с принтиранi „Стени на любовта“ по собствен дизайн в приложението

Всеки участник може да участва с повече от един регистриран номер на касова бележка/фактура. За избягване на неясноти, един участник може да спечели само една награда от всеки вид (голяма награда, малка награда и специална награда).

С една регистрация може да бъде регистриран само един номер на касова бележка/фактура.

На 02 март 2017 г. ще бъде изтеглен печелившия Участник за голямата награда в присъствието на нотариус измежду всички регистрирани бележки в периода на
Промоцията. Спечелилият голямата награда ще бъде уведомен по телефона и/ или чрез e-mail, с информация как да получи своята награда. Начинът за получаване на наградата може да включва вземането й от специално указано място, в който случай съответните разходи по получаване на наградите ще бъдат за сметка на съответния печеливш Участник. Победителите в Промоцията са длъжни да предоставят:
* регистрираната касова бележка/фактура като доказателство за печалбата, както и да докажат, че са с постоянно местожителство в България (съгласно изискванията на член 19 по-долу) при получаване на наградата
* техни лични данни: три имена, дата на раждане, номер на ЛК, които се изискват за процедурата по получаване на наградата, след като бъдат уведомени, че са сред печелившите.

Малките и специалните награди ще бъдат изпратени за сметка на Организатора не по-късно от 02.03.2017. За избягване на неясноти, всякакви разходи, свързани с получаванто и използването на голямата награда (с изключение на описаните в чл. 12.1) се поемат от печелившия.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара