Спечелете 10 тротинети и 100 плюшени таралежчета от Бочко


Краен срок - 16 февруари 2017

За участие в играта е необходимо:

1. Участникът да се регистрира в сайта на играта

2. Участникът трябва да качи собствено видео на своето дете на горепосочения интернет адрес и да създаде собствен рекламен клип за марката Бочко, собственост на Организатора, по предварително разработен  образец, в който участникът може да напише свои послания на екрани в началото и в края на клипа.

Участникът няма право да използва видеа, качени от други участници в играта, както и такива, заснети от други хора.

Видеото трябва да отговаря на следните технически параметри: Максимален размер 256 МB;

Видеото не трябва да съдържа неподходящо съдържание.

Материалите следва да съдържат лични данни само и единствено на самия участник, като в случай че освен неговите лични данни материалите съдържат и личните данни на друго лице, различно от самия участник, участникът декларира и гарантира, че е получил предварителното разрешение на това друго лице (доколкото такова се изисква по силата на съответно приложимия закон) да използва неговите лични данни в материала за целите на настоящата кампания;

В рамките на Играта  ще бъдат раздадени общо 110 награди:

10 броя големи награди – Тротинетка 2в1.

100 броя малки награди - Плюшена играчка „Таралеж“.

Всички участници, качили клип и спазили правилата на играта, участват в теглене на награди на томболен принцип.

Първо се разпределят всички големи награди, а сред останалите участници, неспечелили голяма награда, се разпределят всички малки награди.

Един участник може да спечели най-много една награда, без значение броя на клиповете, които е качил.

Томболата се тегли на 20.01.2017г. в присъствието на нотариус.

Печелившите се обявяват на страницата www.bochko.bg/tvoetobebe на 21.02.2017г.

За получаване на наградата с печелившите ще се свърже представител на Организатора.

Ако участникът не бъде открит в рамките на 2 работни дни на посочените от него координати /телефонен номер/ или не отговаря на някое от условията в играта, награда ще бъде предоставена на друг участник, изтеглен като  резерва в томболата.

Правото да придобие наградата има лицето, което е ползвало съответния профил в сайта www.bochko.bg/tvoetobebe, срещу представяне на документ за самоличност или лицето, на което е преотстъпена наградата, по силата на т. 9.1, срещу представяне на документ за самоличност. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник, по своя собствена преценка, при неспазване условията за участие в играта или при установяване на опити за манипулиране.

Наградите се изпращат от Организатора в срок до 30 календарни дни след получаване данните на печелившите. Наградите се изпращат за сметка на Организатора до адрес, подаден от печелившия на територията на РБългария.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара