Спечелете плетен комплект Лусия (шапка и шал)


Краен срок - 25 януари 2017

СПЕЧЕЛИ С ЕЛМАЙРА

За участие в играта е необходимо единствено да попълните формуляра по-долу. На случаен принцип един от Вас ще бъде избран за късметлия и ще спечели Плетен комплект Лусия (шапка и шал)

С победителя ще се свържем по имейл. Ако в рамките на 3 дни не отговорите, то ще изберем друг печеливш, който отново ще има същия срок да се свърже с нас!

Наградата, която може спечелите при участие в Играта, е един брой Плетен комплект шапка и шал.

Не се допуска замяна на спечелените награди с тяхната парична равностойност.

След изтичане на периода на провеждане на Играта на случаен принцип чрез сайтът random.org ще бъдат изтеглен победителя. Неговото име ще бъде обявено на 25.01.2017 г.

Наградата се предоставя на спечелилия участник, който трябва да отговаря на настоящите Правила за участие в Играта.

Представител на Организатора ще се свърже с печелившия на предоставения от него имейл за контакт за уточняване на подробностите по предоставянето на наградата в рамките на 3 (три) работни дни след получаване на данните за контакт от печелившия.

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави имената си, точен адрес за доставка на наградата на територията на Република България и телефон за връзка, като изпрати данните си като отговор на имейла, с който е уведомен за победител. Това трябва да стане в рамките на 3-дневен (тридневен) срок от обявяването на победителя.

Получаването на наградите няма да е свързано с допълнителни разходи за печелившия, в това число за доставка и ще се осъществи при спазване на Общите условия на Организатора.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар