Спечели бутилка MyBottle


Краен срок - 25 януари 2017

Все повече наши клиенти и последователи ни предлагат да направим интересна и забавна игра. Разбира се наградата да бъде една от нашите уникални бутилки.

Ето, че не се забавихме (поне не много де 😉 ) и сме готови с най-новата ни игра.

Тя е лесна и само с няколко клика можеш да спечелиш бутилката.

Какво се иска от теб? Отговори на един лесен въпрос и сподели с приятели, за да се сдобиеш с повече билетчета, с които ще увеличиш шанса си да спечелиш.

Не пропускай толкова лесен и бърз начин да се сдобиеш напълно безплатно с бутилката MyBottle.

Победителят ще е само един, защо да не си ти?

Не е нужна покупка, за да се включите в играта. Ако закупите продукт от MyBottle.bg по време на играта, няма да увеличите шансовите ви за победа.

За да се включите следвайте всички инструкции, показани на страницата на играта. Може да спечелите допълнителни билети за играта, като изпратите вашия уникален линк на приятели. Приятел трябва да се включи в играта, за да получите допълнителни билетчета.

Всички участници трябва да се включат преди January 25, 11:45PM EET (“Край на играта“).
Награди

Стойността на наградите в тази игра е 12 лв.. Ако победителя не е способен да получи наградата друг такъв ще бъде изтеглен в рамките на 7 дни.

Шансът да спечелите зависи от броя на билетите, които имате. Не забравяйте, колкото повече приятели поканите толкова повече се увеличава вашия шанс да спечелите.

Победителя ще бъде изтеглен на случаен принцип. Тегленето ще бъде направено на January 26, 10:00AM EET от представител на MyBottle.bg. Победителя ще бъде уведомен по email. Победителя е длъжен да се свърже с нас в рамките на 7 дни след като бъде изпратен уведомителния email, в противен случай ще бъде изтеглен друг победител.

Наградите не могат да бъдат обърнати в паричната им равностойност.

Всеки включил се в играта се съгласява да бъде използвано неговото име публично, в случай че е победител.

Включвайки се в играта, се абонирате и за имейл бюлетина на MyBottle.bg. Вашата информация няма да бъде споделяна с никой. Вие можете да се откажете от имейл бюлетина на MyBottle.bg като кликнете “Отпиши“ най-отдолу на всеки от изпратените имейли.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара