Спечелете винен тур, 5 кашона с вино и 20 бутилки вино от Ловико Сухиндол


Краен срок - 8 януари 2017

Нищо не приляга на зимните вечери както чаша хубаво вино - дали ще я пиете вкъщи пред камината в компанията на любимия, или навън с приятели, няма значение, защото тази напитка, събрала лъчите на лятото, е правилният избор, който умело ще свали от раменете ви товара на дългия работен ден.

Поради това и вярваме ще се зарадвате, когато разберете, че имате възможността да спечелите невероятни награди от винарна Ловико Сухиндол, която със своята над 100-годишна история е водещо име в българската винопроизводителна индустрия. Ловико Сухиндол съчетава модерните методи на винифициране с традицията и опита, за да създаде вина с истински български характер и качество.

Затова се включете в играта ни и спечелете страхотни награди, а именно:

* Голяма награда: 1 х винен тур във винарна Ловико Сухиндол - обиколка на винарната, посещение на лозовите масиви и музей на виното, дегустация във избата и винена вечеря.

* 5 награди х 1 кашон от серия вина Sundial

* 10 награди х 2 бутилки вино на винарна Ловико Сухиндол


Имената на печелившите Участници ще бъдат изтеглени на 9-ти януари, 2017 г., посредством жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници и техните имена. Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени на интернет страницата на Woman.bg.

Наградата ще бъде предоставена на печелившият Участник, при условие, че същият отговаря на условията на настоящите Официални правила и:  предостави следната информация:

(i) име, презиме, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност);
(ii)   дата на раждане;
(ii)   постоянен адрес на територията на Република България.

Служител на Организатора ще се свърже с печелившият Участник чрез посочения, при регистрацията, адрес на електронна поща, за да го уведоми за спечелената Награда и начина на получаването й.

Печелившят Участник, в последствие, трябва да установят контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 5 (пет) работни дни от публикуване на обявата по точка 7.1 по-горе.

Печелившият Участник ще получат Наградата си в рамките на 45 (четиресет и пет) работни дни от публикуване на името му на интернет страницата на Woman.bg, освен ако не е уговорено друго между Участник и Организатор.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара