Спечелете маски L'Oréal Paris Pure Clay за цяла година


Краен срок - 24 януари 2017

За участие в Конкурса участництите тряба да направят следното:

    • Влезте в микросайта на конкурса
    • Качете авторска снимка на своето лице с маската Pure Clay (една или повече в зависимост какъв е типа кожа на участника), където се вижда каква активност се изпълнява през тези 10 минути.
    • Опишете какво правите през тези 10 минути докато държите маската на лицето си, използвайки #InstaDetox.

След изтичането на двете седмици от Конкурса, т.е. в периода от 10.01. до 23:59 часа на 24.01. ще бъдат обявени 10 финалисти в Конкурса. Те ще бъдат определени съгласно решението на журито, а основните критерии са креативност, оригиналност и придържане към съответната задача на Конкурса.

    Членове на журито:
    1) Marija Ivanović, Product Manager, L'Oreal Adria-Balkan
    2) Monika Pehar, Community Manager, Mediacor d.o.o.
    3) Vedrana Rubil, Group Product Manager, L'Oréal Adria and L'Oréal Balkan

Всеки от членовете на журито ще даде своята професионална оценка, за изключителна оригиналност и креативност по скала от 1 до 10, за всеки отговор. Участниците в Конкурса изрично се съгласяват да бъдат оценявани по определен критерии от членовете на журито и оценките им да бъдат приемани като окончателни.

Общо 10 избрани участници ще бъдат обявени в сайта на Конкурса на адрес http://instadetox-bg.com на 31.01.2017. Повече участници с еднакви фамилни имена и адреси ще се смятат за един победител.

Участникът, който ще вземе голямата награда, ще бъде избран чрез гласуване на http://instadetox-bg.com .

Гласуването ще бъде отворено в периода от 31.01. до 23:59 часа на 05.02.2017.

Всеки може да гласува до три пъти дневно, винаги за един и същ участник.

След края на гласуването за участниците, на адрес http://instadetox-bg.com ще бъде обявено кой е победител и ще спечели голямата награда, и останалите 9, които ще спечелят утешителни награди. Победителите ще бъдат обявени на фейсбук страницата на L'Oréal Paris (HR) и микросайта на адрес: http://instadetox-bg.com най-късно до 20 дни след приключването на гласуването.

Наградният фонд се състои от:
    • Голямата награда: 1 x годишна доставка на Pure Clay маски (годишната доставка съдържа 12 x Purify, Glow, Exfo Pure Clay маски)
    • Други награди: 9 x L'Oréal Paris Pure Clay подаръчен пакет (всичките три маски)

Наградите ще бъдат доставени на победителите на адресите, които са предоставили при попълване на формуляра в микросайта на адрес: http://instadetox-bg.com

Срокът за доставка на наградите е 90 дни от датата на обявяване на победителите. Един участник може да получи само една награда.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара