Спечелете 5 комплекта с продукти на „Българска роза“


Краен срок - 9 февруари 2017

Разработените с грижа и внимание от учените на „Българска роза“ АД Карлово продукти за лице, тяло и коса умело съчетават приятното ухание и уникалните свойства на българското розово масло с действието и на други натурални съставки. Ароматните билки, отглеждани в плодородните почви на България – лавандула, мента, маточина и др., имат силен лечебен ефект и са в основата на екологично чисти козметични изделия, познати и търсени в цял свят. Продуктите са полезни, с чудесни свойства, които предпазват от вредните влияния на околната среда и стреса на съвремието. В състава им присъстват натурални минерали, витамини и антиоксиданти, които имат успокояващо, противовъзпалително и подхранващо действие. Предлагат природна терапия за тялото и душата, като по естествен начин освежават и съхраняват тяхната младост и отлично състояние.

Неблагоприятните ефекти от модерния начин на живот най-често се отразяват първо на кожата. Продуктите на база българско розово масло с най-високо качество са подходящи за всички типове кожа, особено за суха, чувствителна или зряла, като осигуряват приятно усещане за здраве и свежест. Помагат за успокояването на възпаленията и зачервяванията, като действат антисептично, изглаждат текстурата и правят тена сияещ. Имат чудесно хидратиращо влияние и деликатен подхранващ ефект. При редовното им използване кожата става мека, еластична и нежна. Ненапразно още от древността хубостта е сравнявана с цвят на роза.

Ароматерапията с розово масло успокоява и намалява нивото на стреса. Дали ще се потопите в ухаеща на рози вана, докато ароматни свещи добавят магия в отпускащата атмосфера, или ще освежите сетивата си с хубав парфюм от нашите серии, вие ставате жизнени и привлекателни благодарение на натуралните, уникални със своите качества, продукти.

Верни на традициите и стъпили на модерните технологии, нашите продукти са взели най-доброто от силата на природата, топлото слънце на Розовата долина и несравнимите качества на българското розово масло. Усещането за лукс, здраве и радост, което носят, прави ежедневието по-приятно и качествено.

„Българска роза“ АД Карлово е компания с почти 70-годишна история. Разполага със собствена фабрика,което ѝ позволява да контролира от първо лице качеството на изделията. Есенцията се извлича на място и веднага влиза в употреба при създаването на козметика, което запазва свежестта на продукта. Изнася продукция за над 40 страни, сред които държави с дълбоки традиции в козметичното производство - Франция, Италия, Испания и др.

Включете се в играта:
„Българска роза“ АД Карлово цени всеки свой клиент и иска да подари комплект шампоан, крем за ръце и крем сапун от серията Rose на 5-ма потребители на BG-Mamma.

За да се включите в томболата за наградите, отговорете до 09.02.2017 г. в темата на въпроса: "Какво е важно за вас, когато избирате козметика?"


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара