Спечелете фитнес гривни, смартфон прожектори и творчески курсове от Jacobs 3in1


Краен срок - 5 февруари 2017

Какви ще ги забъркаш тази година?

За да участваш за награда, избери поне по 1 обещание от трите категории и създай своя списък от максимум 10 новогодишни обещания! Миксирай умно!

Стъпка 1: Потребителят трябва да се регистрира на www.jacobs3in1.bg. Регистрацията е безплатна и за нея не се изисква покупка.

Стъпка 2: След като вече е регистриран, потребителят може да участва, като създаде своя списък с новогодишни обещания, избирайки минимум по 1 обещание от трите категории на сайта. Общият брой на обещанията в неговия списък не може да надвишава 10.

Стъпка 3: За да участва за награди, потребителят трябва да сподели създадения на сайта списък в своя Фейсбук профил.

За периода на играта, Организаторът ще раздаде общо 36 награди:

12 бр. фитнес гривни
12 бр. смартфон прожектори
12 бр. ваучер за творчески курс

Спечелване за всяка пропорционална част от наградите ще се извършват всяка седмица от периода на промоцията. Участникът ще участва в класацията за тази седмица, в която създаде своя списък с новогодишни обещания, както и всяка класация след това, в случай, че все още не е спечелил. Печелившите ще бъдат обявявани на www.jacobs3in1.bg в рамките на 48 часа след края на всяка седмица от промоцията. В случай, че в дадена седмица броят на участията е по-малък от броя на наградите, които следва да се изтеглят, съответните награди се пренасят за следваща седмица.

Всяка седмица на томболен принцип измежду изпълнилите условието за участие, ще бъдат избирани 9 победители – по трима за всяка от трите награди.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от всеки вид от един участник с един и същ телефонен номер, имейл, с едно и също име и фамилия и посочен един и същи адрес за доставка за периода на промоцията.

Печелившите участници ще бъдат известени по имейла, с който участват в регистрацията си на www.jacobs3in1.bg. В срок от 5 работни дни от известяването им, че печелят, могат да заявят адрес за получаване на наградата, като попълнят данните си в получената форма за контакт на подадения от тях имейл. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес чрез куриер до 50 работни дни от края на играта в случай, че са спечелили и предоставили адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата в рамките на 15 работни дни. Непотърсени награди в този срок, няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара