Спечелете iPad Air, iPod Nano и 3 смарт часовника Reflects


Краен срок - 10 февруари 2017

Спечели iPod Nano или iPad като участваш в играта ни!

Новата мобилна апликацията на DW ти позволява да четеш новините на изданието на български. Свали я безплатно от VIVA Apps: www.vivacom.bg/vivaapps. След това тагни приятел, с когото искаш да споделиш тази апликация в коментар под поста.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с две публикации на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/ , които ще бъдат публикувани съответн0 на 30.01.2017 г. и 06.02.2017 г.Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и тагнат (отбележат) в коментар под публикацията един Facebook „приятел“. За валидни регистрации ще се броят тези, които са тагнали един „приятел“ от валиден Facebook профил. Всеки участвал може да коментира само веднъж под публикация.

Награди: 1 бр. Apple iPod Nano (син) 16 GB, 1 бр. Аpple iPad Air (черен) 64 GB, 3 бр. смарт часовника Reflects (черни).

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички участници, регистрирани успешно в играта. Играта ще протече на два тура с две публикации. Наградите по т. 5 са общо и за двете тегления на томболите. Томболите ще се теглят съответно на 03.02.2017 г. и на 10.02.2017,  като в следствие на тях на същите дати на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъдат обявени печелившите участници според броя награди в т.5, и равен брой резерви, в случай, че печелившите не предявят желание да получат наградата си в определения за това срок.      

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителите на посочените от тях профили във Facebook. За да получат наградите си, победителите се съгласяват в рамките на 2 работни дни да върнат отговор като предоставят в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара