Спечелете 5 козметични комплекта от Avon True


Краен срок - 6 февруари 2017

💄🎁Участвай в нашата игра с награди с Youtube канала ГримBox🎁💄 и спечели 1 от 5 козметични комплекта!

Как да се включиш:
1. Влез в YouTube канала ГримBox
2. Абонирай се за ГримBox чрез бутона в YouTube "Subscribe"/"Абонирай се".
3. Сподели ГримBox видео във Facebook.

Наградите в томболата са 5 бр. Козметични комплекти Avon True, всеки от които съдържа:

1 бр. козметична чантичка Avon True
1 бр. лак за нокти Speed Dry+, нюанс Strawberry
1 бр. подхранващо червило True Colour Supreme
1 бр. подхранваща спирала True Colour Supreme Lenght

- всеки участник може да спечели само 1 награда

- спечелилитe участници ще бъдат определени на томболен принцип.

Тегленето на наградите в томболата ще се извърши в на 07.02.2017 година в 10.00 часа чрез жребий, като от всички участници, попълнили коректно формата за участие, на случаен принцип ще бъдат определени трима печеливши участници и петима резервни участника.

Всеки от резервните печеливши Участници по тази точка може да замести титулярните печеливши Участници, при условие, че същите не могат да бъдат открити и/или да получат наградата в съответствие с изискванията на тези правила.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Организатора до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 5 работни дни след обявяване на печелившите Участници Организаторът се свързва с тях на предоставения имейл адрес.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочен от печелившия Участник, съответно на посочения от резервен печеливш Участник, точен адрес за доставка. Печелившият Участник/резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 15 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара