Спечелете 100 едномесечни достъпа до съдържанието на Buba Play


Краен срок - 3 февруари 2017

Докато гостува на BG-Mamma, първото приложение, създадено специално за деца, Buba Play ще подари на читателите на форума 100 едномесечни достъпа до съдържанието си, изтеглени чрез жребий на 3 февруари 2017 г.

За да участвате, просто се регистрирайте на Buba Play сайта с актуален свой имейл адрес ТУК.
След тегленето късметлиите, които спечелят 1-месечен абонамент, ще бъдат уведомени в тридневен срок на имейл адреса, с който са се регистрирали.

Всички, които си свалят приложението на мобилно устройство или се регистрират през сайта на Buba Play, получават първата седмица свободен достъп – подарък!

Buba Play e мобилно приложение и сайт, който събира на едно място любимите детски ТВ канали, които могат да бъдат гледани в реално време, или над 500 часа детски анимационни филми и сериали.

Има ТВ програми, подходящи за най-малките от 0 до 4 г. – Baby TV, Disney Junior, Nick Jr. и Fix & Foxi, песнички и любими анимационни герои като: „Пчеличката Мая“, „Бамби“, „Костенурката Сами“, „Принцеса София“, „Мечо Пух“, „Пепа пиг“, „Маша и Mечока“ и др.

За децата над 5 г. Buba Play предлага Disney Channel, Boomerang, Nickelodeon и Cartoon Network, както и още анимации като: „Гномео и Жулиета“, „Омагьосаната къща“, „Мулан“, и сериали като: „Пипи Дългото чорапче“, „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“, „Сой Луна“, „Елена от Авалор“. 

Цялото съдържание на Buba Play е подбрано много внимателно, така че да удовлетвори не само интереса на децата, но и да осигури спокойствието на родителите. Използвайки Buba Play децата не могат да попаднат на неподходящо за възрастта им съдържание. Видеотеката се допълва и обновява постоянно.

Buba Play може да се ползва като приложение за смарт телефон или таблет – като го свалите съответно оттук: iOS и Android.

За по-голямо удобство обаче препоръчваме достъп чрез компютър от сайта на Buba Play - като видео плейърът се вижда след регистрацията с e-mail адрес.

Абонаментът за 1 месец достъп до Buba Play в момента е 7.80 лв./месец, но онлайн услугата е със специално промоционално предложение за тези, които се регистрират и платят онлайн през сайта на Buba Play: „ПЛАТИ 1 МЕСЕЦ, ГЛЕДАЙ ДВА!“

За да участвате, просто се регистрирайте на Buba Play сайта с актуален свой имейл адрес.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара