Спечелете PS4, оригинална топка Spalding, чанти и аксесоари AND1 и още спортни награди


Краен срок - 15 юни 2017

Гласувайте, подкрепяйте отборите от НБЛ Виваком и се състезавайте за приза „Топ ФенМениджър“ на НБЛ Виваком както и за страхотни награди!

Всеки желаещ да бъде ФенМениджър на НБЛ Виваком трябва да се регистрира с валиден имейл адрес и да попълни вярно имената и местожителството си (тези данни остават видими за администраторите на играта) в профила, който ще ползва в платформата http://game.fan-manager.com/nbl/.

Колкото повече точки спечелите, толкова по-добро класиране ще имате. След края на всеки месец (от декември 2016 до май 2017), "Топ 5" ФенМениджърите с най-много спечелени точки през съответния месец, ще печелят общо 5 награди (*), оригинални спортни стоки/аксесоари на американската марка AND1.

(*) Правото на избор на награда ще зависи от крайното класирането на ФенМениджърите към последния ден на съответния месец. ФенМениджърите с най-много точки (с най-добро класиране) към тази дата ще имат право първи да си изберат наградата, която желаят да получат. За целта, след като крайното класиране в края на съответния месец стане ясно, те ще трябва да изпратят имейл (в срок до 15-то число на следващия месец) на league@basketball.bg, в който изрично да посочат своите предпочитания за наградите, които желаят да получат.

След този краен срок, ако някой от победителите не се свърже с нас, то той/тя автоматично губи правото си да получи награда, независимо от своето класиране!

След края на сезон 2016-2017, "Топ" ФенМениджърите с най-много събрани точки за периода от 01.11.2016 до 15.06.2017 ще спечелят една от следните награди (*):

    Голяма награда - конзола PS4
    Оригинална топка SPALDING с автографи на баскетболистите от любимия ви отбор от НБЛ Виваком
    3 бр. чанти/сакове AND1
    7 бр. спортни аксесоари AND1
    2 бр. книги - Автобиография на Майкъл Джордън
    Тениска предоставена от Българско баскетболно общество

(*) Правото на избор на награда ще зависи от крайното класирането на ФенМениджърите към 15.06.2017. ФенМениджърите с най-много точки (с най-добро класиране) към тази дата ще имат право първи да си изберат наградата, която желаят да получат. За целта, след като крайното класиране към 15.06.2017 бъде определено, те ще трябва да изпратят имейл (в срок до 30.06.2017) на league@basketball.bg, в който изрично да посочат своите предпочитания за наградите, които желаят да получат.

След този краен срок, ако някой от победителите не се свърже с нас, то той/тя автоматично губи правото си да получи награда, независимо от своето класирането!

    Точките в играта се изчисляват по следния начин:
    Въпрос по който гласувате, но не познаете правилния отговор - 5 т.
    Въпрос по който гласувате и познаете правилния отговор - 20 т.
    Присъствате на баскетболна среща от НБЛ Виваком (*) и изпратите номера на валиден билет, чрез съответното приложение в онлайн играта - 60 т.

(*) Не всички баскетболни срещи от НБЛ Виваком ще предлагат билети, даващи възможността да се печелят точки.

Забележка: За всеки един мач, всеки ФенМениджър ще има право да използва номера на един билет и то в срок до 3 дни след края на срещата! За да бъдат избегнати злоупотреби, моля запазете оригиналния билет до 7 дни след срещата, който може да се наложи да ни изпратите за потвърждение.



Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара