Спечелете Playstation PS4, 9 смартфона и уикенд в Банско от Rosti


Краен срок - 28 февруари 2017

Rosti Bacon, Big Rosti tasty и Rosti Chicken очакват всички любители на сандвичите в нашите ресторанти. Освен това Рьощи става на 5 години и по случая раздава подаръци.

При покупка на Рьощи Мак меню1 (средно или голямо), тоест Мак меню, с който и да е от трите Рьощи бургера (Рьощи Бейкън, Рьощи Чикън и Биг Тейсти Рьощи), клиентът получава печат на специална карта за печати.

Клиентът събира 5 печата и тегли късметче с промо код и хранителен подарък от Макдоналдс. Участникът може да регистрира получения промо код от картата на www.mcdonalds.bg/promo и да участва в томбола за някоя от следните награди: all inclusive long weekend за двама в Банско2, предоставен от Сънфудс Блъгария ЕООД или за една от 10-те награда от Виваком: 1 бр. Playstation PS4, 3 бр. Lenovo K5, 3 бр. Huawei Y6 II Compact или 3 бр. Samsung Galaxy J3 2016.

Рьощи Мак Меню включва Рьощи бургер, картофки Бобслей и напитка (Кока Кола, Кока Кола Зиро, Фанта, Спрайт, Минерална вода, Липтън, ябълкова напитка, кафе, капучино)

Пакетът почивка включва: 3 нощувки (петък, събота и неделя) в 4-звезден хотел в Банско за двама човека, настанени в една двойна стая и може да се ползва в периода 01.03.2017 г. - 30.11.2017 г.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара