Спечелете 10 професионални четки за коса с термоконтрол


Краен срок - 12 януари 2017

Всяка една от 10 ПРОФЕСИОНАЛНИ четки с термоконтрол за коса на ebelin очаква своя притежател!

Включете се в играта! Отговорете в коментар под снимката правилно на въпроса по-долу, в срок до 12.01.2017 г. включително.

Кои от изброените характеристики са отличителни за професионалната четка за коса с термоконтрол на ebelin?
а) предпазва коса от термично увреждане чрез термоконтролиращата лента, която при висока температура от синя става червена;
б) професионална и ултра лека;
в) с пълно керамично покритие, равномерно разпределящо топлината от сешоара;
г) всичко изброено.

Всеки потребител в социалната мрежа Фейсбук има правото да участва в Играта.

Всички участници, дали правилен отговор в коментар под поста, ще участват в теглене наслучаен принцип за следните награди – Общо 10 професионални четки за коса стермоконтрол на Ebelin.Никакви други действия няма да бъдат считани за заявка за участие. Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност ще бъдат изтрити, а съответните участници - дисквалифицирани.

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез теглене на случаен принциппосредством уеб базиран софтуер, от всички участвали ще бъдат изтеглени десетучастници, които ще спечелят награда.Наградата е: професионална четка за коса с термоконтрол на Ebelin.

Победителите ще бъдат изтеглени на 16.01.2017 г. и имената им ще бъдат обявени на Facebook страницата на dm като публикация на стената и като коментар под поста на играта.За да получи своята награда, всеки печеливш ще трябва да се свърже чрез лично съобщение с организатора, изпращайки съобщение до него чрез Facebook страницата на dm, като посочи точен адрес за доставка и телефон за връзка.10.Ако победител не се свърже с организатора на играта чрез лично съобщение към страницата на dm в рамките до 10 дни от обявяването, ще бъде изтеглен друг победител. Наградата не може да се заменя за друга стока или паричната й равностойност.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара