Играйте и спечелете с предложение за детски "Лукчета"


Краен срок - 8 февруари 2017

Зимата е времето, в което децата ни са най-уязвими за простудни заболявания и вируси. Стремежът на нас, техните родители, е да имаме превантивно поведение по отношение на тези сезонни заплахи. Така както „Лукчета“ са от полза за по-големите, решихме, че любимите ни бонбони могат да бъдат добър съюзник и в грижата за нашите деца в студените зимни месеци. Затова какви точно да бъдат нашите бъдещи детски „Лукчета“ и какви съставки да вложим в тях, решихме да попитаме именно вас – родителите на малки и големи деца.

Включете се в нашата игра, която стартира на 26 януари. Очакваме предложенията ви за детски „Лукчета“ до 8 февруари, а победителите ще бъдат обявени на 10.02.2017 г.

Те ще бъдат изтеглени измежду тези от вас, които споделят мнение по всеки от следните въпроси:
1.   Какъв тип бонбон би бил подходящ за децата (желиран, за смучене, дъвчащ или друг)?
2.   Какво бихте искали да съдържа (билкова комбинация, витаминен комплекс или друго)?
3.   Какъв вкус си представяте, че би бил подходящ или би се харесал на малките?
4.   Какво още бихте желали да вложим в новите „Лукчета“ за деца?

Преди няколко месеца ви помолихме за вашите предложения за нов вкус „Лукчета“. Получихме страшно много идеи, за което ви благодарим. Със задоволство може да споделим, че сме в процес на разработване на новия вкус, вдъхновен точно от вас. Очаквайте новини от „Лукчета“, а дотогава всеки, включил се в дискусията, има шанса да спечeли награда от „Лукчета“, както и голямата ни награда – комплект от 6 термочаши за чай „Лукчета“ + 4 кутийки чай „Лукчета“.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара