Спечелете езиков курс по Разговорен Английски с опитен Американец/Британец


Краен срок - 16 януари 2017

Участвайте в проучването на IH Sofia и спечелете разговорен курс по английски!

Един от всички потребители на BG-Mamma, взел участие в нашето проучване и изтеглен на случаен принцип на 16.01.17 г., ще спечели нашата специална награда.

Езиков курс по Разговорен Английски с опитен Американец/Британец
Нива: А2/В1 и В1/В2

Основен фокус на курсовете е подобряване на произношението, акцента, точността и гладкостта на изказа. Цялостно усъвършенстване на комуникативните ви умения на английски език.

Преподавателите ни подбират темите за дискусия въз основа на вашите нужди и интереси. Обсъждат се актуални теми и събития, като всеки участник бива насърчаван да взима активно участие в беседите.

Разговорните курсове са с продължителност 8 астрономически часа (12 учебни) в рамките на 1 месец. Препоръчваме курса да се посещава в 3 поредни месеца, като тогава издаваме и сертификат. Цената включва материалите, подготвяни от преподавателя и сертификата.

Езиков център International House Sofia целогодишно предлага обучение по английски на различни нива в София. Преподаваме езика на деца от 3 години, ученици, тийнейджъри и възрастни над 17 г. Работим само с висококвалифицирани чуждестранни преподаватели, носители на езика; с международен опит и автентично произношение.
Учебните групи са компактни, което предполага повече индивидуално отношение и постигане на бърз напредък.
Като част от международна школа (IHWO) всеки наш курсист получава международно признат сертификат при успешно приключване на обучението си.

Ако желаете да се включите в надпреварата за безплатния курс по разговорен английски, моля споделете вашето мнение с нас:
1.   Кои са основните 3 критерии, по които избирате езиков курс?
2.   Кои са основните 3 проблема, които сте срещали досега при изучаването на чужд език?
3.   Кои според вас са преимуществата при изучаването на езика с чуждестранен преподавател?

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара