Спечелете комплект спирала и червило Avon True


Краен срок - 7 февруари 2017

Avon те предизвиква! Обещай и изпълни!

Състави списък с три обещания за себе си. Обещай си да ги изпълниш в рамките на една седмица и можеш да спечелиш комплект спирала и червило Аvon True от нас.

За да бъде включен в Играта, участникът трябва:

- Състави списък с три обещания за себе си.
- Да остави списъка с три обещания в регистрационната форма на Играта.
- Да се регистрира с e-mail или през Facebook профила си.

Реална регистрация е всяка една, в която Участник се е регистрирал със своя FB профил или e-mail и е оставил своя списък с 3 обещания към себе си.

Един участник може да спечели само 1 бр. Награда. Наградите в играта са общо 3 бр. - по 1 бр. комплект спирала и червило AVON TRUE и козметична чантичка. Една награда включва:

- 1 бр. червило AVON TRUE

- 1 бр. спирала AVON TRUE

- 1 бр. козметична чантичка AVON TRUE

Тегленето на наградите в Играта ще се извърши до 2 работни дни след приключването на играта чрез жребий, като от всички участници регистрирали се със своя Facebok профил или e-mail и оставили своя списък с 3 обещания, на случаен принцип ще бъдат избрани 3 печеливши участника и 2 резервни участника.

Всеки от резервните печеливши Участници по тази точка може да замести титулярните печеливши Участници, при условие, че същите не могат да бъдат открити и/или да получат наградата в съответствие с изискванията на тези правила.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Avon Bulgaria https://www.facebook.com/avonbulgaria и официалната страница на играта www.avontrue.bg до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 10 работни дни след обявяване на печелившите Участници, те трябва да се свърже с Организатора.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочен от печелившия Участник, съответно на посочения от резервен печеливш Участник, точен адрес за доставка. Печелившият Участник/резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара