Спечелете 30 LED телевизора Smart Samsung 49KU6502


Краен срок - 28 февруари 2017

На 15 декември 2016 г. Ромпетрол България стартира Зимната си промоция!

В рамките на промоцията всеки клиент, който зареди минимум 10 литра бензин или дизел на една касова бележка има право да получи по 1 брой стикер за всеки 10 литра бензин или дизел. За всеки 3 стикера клиентът има право да получи:

    Безплатно гориво (бензин или дизел) на стойност 3 лв. с ДДС още на следващото зареждане!
    Шанс да спечели един от 30 телевизора LED извит Smart Samsung 49KU6502, 49’’ (123 см.), 4K ULTRA HD.

Зареждайте в Ромпетрол и печелете награди!

При зареждане на минимум 10 литра бензин или дизел на една транзакция в бензиностанции Ромпетрол на територията на страната, клиентът получава една бонус точка, под формата на стикер, който трябва да бъде залепен на указаното място в специална промоционална книжка.

При всяко зареждане, за което се получават бонус точки, служителят на касата прикрепя и дубликат от касовата бележка към промоционалната книжка.

За всеки 3 събрани бонус точки, клиентът получава безплатно гориво (бензин или дизел) на стойност 3 лв. с ДДС. Безплатното гориво не може да бъде заменяно за неговата парична равностойност.

За да се възползва от безплатното гориво, клиентът трябва да представи промоционалната книжка със съответния брой бонус точки и дубликати на касови бележки при следващото зареждане в бензиностанция Ромпетрол. Талоните със залепени стикери и прикрепени дубликати, които клиентът използва срещу безплатно гориво, остават за касиера и не могат да бъдат използвани повторно.

В промоцията нямат право да участват автомобили над 3,5 т.

Подаръкът от безплатно гориво не се комбинира с други отстъпки. Притежателите на карта Fill&Drive или друга карта за отстъпки могат да участват в зимната промоция в случай, че не се възползват от своята карта при зареждане в бензиностанции Ромпетрол.

Всеки участник в зимната промоция, събрал 3 бонус точки има право да участва и в томболата за 30 телевизора LED извит Smart Samsung 49KU6502, 49’’ (123 см.), 4K ULTRA HD. Участието в томболата не е ограничено в случай, че са изпълнени условията на промоцията, които включват:

Всеки участник в зимната промоция, събрал 3 бонус точки за заредени минимум 30 литра гориво (бензин или дизел), залепени на указаните места в промоционалната книжка, заедно със съответните дубликати на касови бележки, има право да да получи и попълни промоционален талон за участие в томболата.

Участникът трябва да попълни трите си имена, телефонен номер и имейл за връзка на указаните места в промоционалния талон, предоставен му от служител на касата в бензиностанции Ромпетрол в България.

Попълненият талон се пуска в специална промоционална кутия, намираща се в обекта.
На всеки две седмици, в периода на промоцията, ще бъде теглен жребий за спечелване на 5 телевизора Samsung 49’’ ULTRA HD в присъствието на нотариус. Датите на тегленията са: 29.12.2016, 12.01.2017, 26.01.2017, 09.02.2017, 23.02.2017, 07.03.2017 г. Спечелилите участници ще бъдат уведомени по телефон, а имената им ще бъдат публикувани на уебсайта на бензиностанции Ромпетрол на www.rompetrol.bg.

При непълни данни на промоционалния талон (липса на три имена или телефонен номер) Организаторът има право да дисквалифицира участника, изтеглен при жребия и да изтегли друг печеливш на негово място.

В случай, че участникът не бъде открит на посочените от него телефон и имейл в рамките на 14 дни, след като е бил изтеглен в жребия, Организаторът има право да изтегли друг участник на негово място при следващо теглене.

В случай, че няколко участника не могат да бъдат открити в рамките на 14 дни от датата на тегленето, въпреки всички усилия, положени от страна на Организатора, то същият има право да изтегли съответния брой нови участници при последното теглене, както и 2 резерви.
След края на промоцията на 28.02.2017 г. участниците ще имат на разположение допълнителен период до 15.03.2017 г., в който ще могат единствено да разменят вече натрупаните бонус точки за безплатно гориво или да получат наградата, спечелена в периода на промоцията.
Организаторът ще уведоми спечелилите участници на посочените от тях телефон и имейл за наградата в рамките на 14 дни от датата на тегленето и ще достави наградата на най-удобната за тях бензиностанция Ромпетрол. Доставката на спечелената награда ще се осъществява до 2 седмици. В случай че участникът не вземе наградата си в рамките на 2 седмици, Организаторът си запазва правото да върне спечелената от него награда в жребия при следващо теглене.

Наградата ще бъде предавана срещу лична карта и подпис лично на спечелилия участник.
Организатор на промоционалната кампания:
Ромпетрол България ЕАД, ЕИК 117599032, ДДС BG117599032 със седалище и адрес на управление: бул. Сливница 188, ет. 6, София 1202, България, електронна поща: office.bulgaria@rompetrol.com, тел.: 02 985 57 00.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара