Спечелете комплекти за рисуване и специална награда от Музейко


Краен срок - 10 февруари 2017

Красотата е в очите на наблюдаващия, а той понякога ни вижда съвсем не така, както ние си се представяме. Като родители се трансформираме непрекъснато в очите на най-любимите ни. За последните 6 години бях от красива принцеса (по-точно Рапунцел, макар че нямам дълга и руса коса, но много бих искала), “мама пиле” (защото имах пищен черен, летен топ с пера) до “вкусно кебапче” (това беше напредък за злоядото ми дете) и “мила вампирка”.

За да се запознаем на старта на проекта ни Octopuswannabe.com, октoподският ни екип организира конкурс за деца на възраст 4-10 години на тема “Нарисувай мама или татко”.

За да участвате, сканирайте предварително рисунката на детето си, и я изпратете на нашия e-mail: team@octopuswannabe.com

Не забравяйте да напишете името и годините на детето.

С участието си се съгласявате художествената творба да бъде публикувана на сайта на Octopuswannabe, както и на профилите на медията във Facebook и Instagram.

Крайният срок за участие е 10 февруари 2017 г.

Авторите на трите най-добри портрета ще получат награди от екипа ни – комплекти за рисуване, а едно дете ще получи наградата на нашите приятели от Музейко.

Журито, което ще оценява рисунките, са Виктория Митева и Димитър Тумбалов от Арт галерия Папийон.


Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар