Спечелете 30 броя класическа игра на думи Scrabble


Краен срок - 22 декември 2016

Сподели коледните дни със  Scrabble!

Попълни липсващите думи в стихотворението. Изпрати Коледен поздрав на близките си.  Спечели Scrabble награда за теб и цялото семейство.

Печелившите Участници имат право да получат Награди, които включват:

-30 броя класическа игра на думи Scrabble (Скрабъл)

Имената на печелившите Участници ще бъдат изтеглени на 23-ти декември 2016 г., посредством жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници и техните имена. Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени на интернет страниците на Sportal.bg.

Награда ще бъде предоставена на печеливш Участник, при условие, че същият отговаря на условията на настоящите Официални правила и предостави следната информация:

(1) име, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност);
(2) личен адрес на електронна поща.
(3) телефонен номер.
(4) град

Служител на Организатора ще се свърже с всеки печеливш Участник чрез посочения при регистрацията адрес на електронна поща или телефонен номер, за да го уведоми за спечелената Награда и начина на получаването й.

Всеки печеливш Участник в последствие трябва да установи контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 10 (десет) работни дни от получаване на известието по електронна поща.

Всеки печеливш Участник ще получи Наградата си в рамките на 30 (тридесет) работни дни от датата на установен контакт с Организатора посредством електронна поща.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара