Спечелете 10 броя кошници с продукти на Nova Brasilia + чаша


Краен срок - 30 декември 2017

Вярваш ли в чудесата на коледния дух? Ние да!

Предизвикваме те да отвориш сърцето си и да дадеш шанс на съседите около теб.
Време е да сложим край на годините мълчание в асансьора и тряскането на врати. Направи първата крачка към добрите съседски взаимоотношения с помощта на Nova Brasilia – огън кафе, което сплотява.

Покани съседа си на по чаша кафе, направете си снимка и ни я споделете. На случаен принцип ще обявим 10 от вас, които ще си спечелят кошница с продукти и чаша на Nova Brasilia.

За да се включат в играта и да вземат участие в жребия, участниците трябва да публикуват снимка, на която споделят чаша кафе със своя съсед като коментар под поста на активацията. Всички участници, включили се в „Нека бъдем по-добри един към друг“ ще участват в томбола за една от предвидените награди. Забранено е снимката да съдържа вулгаризми, нецензурни квалификации и образи, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адресна конкретни лица или групи, и други. Регистрации на такива снимки ще бъдат автоматично дисквалифицирани от Играта.

Организаторът запазва правото си да дисквалифицира и всяка регистрация, която според него не отговаря на условията на Играта по своя преценка, без да дължи обяснение за това.

По време на Промоцията, ще бъдат дадени 10 (десет) награди, спечелени на лотариен принцип, след края на Промоцията: 10 броя кошници с продукти на Nova Brasilia + чаша

Наградите в Промоцията ще бъдат изтеглени на случаен принцип в рамките на 10 (десет) работни дни след края на Промоцията. Имената на печелившите участници ще бъдат определени чрез томбола като те ще трябва да проследят това и следват стъпките за получаване на наградата си от Nova Brasilia. Tе ще трябва да изпратят трите си имена, адрес за доставка и телефон,като лично съобщение в страницата, в срок от 10 работни дни, за да потвърдят адреса си за доставка. Ако спечелилите не потвърдят в този срок, губят право да получат наградата си.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес безплатно чрез куриер до 45 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара